Ordrestatus x
Log ud

77345733

Winter Tact

Winter Tact

Winter Tact dæk - god kvalitet

Er tiden kommet til at skifte dine gamle vinterdæk ud med nogle nye, eller er du førstegangskøber, på jagt efter et godt tilbud på gode dæk?

Slidte dæk er ikke meget værd i trafikken. Selv hvis de engang var højkvalitetsdæk fra en af de store dækgiganter, mister de meget af deres originale sikkerhed, så snart de er tilpas slidt ned. I disse situationer kan det bedre betale sig at købe nye dæk, så du ikke behøver at sidde med hjertet op i halsen, når du skal fra A til B i vinterperioden.

Winter Tact dæk er mere end blot vinterdæk

Til trods for at navnet indikerer at Winter Tact er et decideret vinterdæk, findes der også andre dæktyper fra samme mærke. Du kan blandt andet også købe suveræne sommerdæk og helårsdæk fra samme fabrikant, som har mere end 60 års erfaring i branchen som dækproducent.

De forskellige Winter Tact dæk bliver produceret til en bred vifte af køretøjer, lige fra små miljøvenlige biler, til større familiebiler, varevogne og lignende. Du kan altså snildt benytte Winter Tact dæk på din bil, uanset hvad du kører.

Dækkene bliver selvfølgelig produceret efter utallige tests, som sørger for at alt er som det skal være.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere