ico (+45) 77345733 ico

Yokohama Personbils helårsdæk

Yokohama

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15995 Kundevurdering

Alt klapper perfekt Michael P., Skanderborg mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

Til Yokohama profiler:Japansk robusthed med Yokohama helårsdæk

Det japanske firma Yokohama er nogle gange bedre kendt ved sit hele navn Yokohama Rubber Company, og det er et gammelt firma med hovedsæde i den japanske hovedstad Tokyo. Helt præcist har dette firma produceret bildæk siden, at det blev grundlagt i år 1917 – altså mere end 100 år i erhvervet! Det var omkring år 1969, at Yokohoma bildæk begyndte at udvide sig som firma, og det startede med et datterselskab i USA, der blev kendt som Yokohama Tire Corporation. Det var den verdenskendte model Aspec 3000, der virkelig satte dette firma i spotlyset og som sendte dem i raketfart mod strålende succes fra øst til vest. Noget som japanerne, og denne virksomhed i særdeleshed, er kendt for, er høj kvalitet inden for high performance sektoren (eller høj præstation på dansk). Yokohoma bildæk er derfor ofte i den lidt højere prisklasse, men i en Yokohama helårsdæk tests viste det sig, at de er hver en krone værd – både fra kundernes og eksperternes perspektiv. For når man sammenligner med andre modeller, så er der ingen tvivl om, at man får dæk i topklasse, og de er altid på forkant, når det kommer til de mest moderne finesser, designs og teknologier. Her på daekonline.dk giver vi dig et overblik over de forskellige modeller, så giv dig god tid til at tjekke modellerne igennem, og med få klik kan du få leveret bildæk, der passer til dine behov, lige til døren.

Helårsdæk fra Yokohama giver dig verdensklasse kørekomfort

Selvom Yokohoma dæk normalt hører til i den lidt dyrere ende af prisskalaen, så er der også billigere modeller at finde, så lad dig ikke skræmme i første omgang. Vi anbefaler selvfølgelig også, at du altid holder et vågent øje med vores gode bildæk tilbud her på daekonline.dk, så du ikke går glip af dit drømmekøb. Modeller som Yokohama Geolandar A/T (G015), Yokohama Avid TRZ og Yokohama YK580 er nemlig af helt utrolig kvalitet.

Faktisk er det ligegyldigt om du er interesseret i deres udvalg af sommer-, vinter- eller helårsdæk, for de har hver især noget at byde på, når det kommer til finesser, der er blevet kælet for helt ned til den mindste detalje. Dette ser man også i Yokohama helårsdæk tests, hvor de klarer sig nærmest exceptionelt på alle mulige kategorier, hvor både bilister og eksperter sig ud til at ytre deres store tilfredshed. Deres hjul ligger vægt på strækt vejgreb i alle typer vejr og året rundt samt lav rullemodstand, så du på den måde kan spare miljøet for forurening og spare dig selv for at skulle betale for ekstra omkostninger i forbindelse med overforbrug af brændstof. Yokohama er et køb, der giver optimal køreglæde.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.06.2019 07:21