ico (+45) 77345733 ico

Yokohama Personbils vinterdæk

Yokohama

Dæktype

Dæksøgning

Priskategori

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15370 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.Yokohama vinterdæk – japansk genialitet

Har dine nuværende vinterdæk set bedre dage?

I så fald kan du her på siden finde et godt udvalg af Yokohama vinterdæk, som passer til de fleste bilmodeller.

Med Yokohama vinterdæk er din bil godt klædt på, da virksomheden bag har spenderet utallige millioner (eller milliarder) på at udvikle vinterdæk af høj kvalitet, så du ikke behøver at frygte turen til og fra arbejde i de kolde måneder.

Yokohama vinterdæk – en japansk vinder

Med indtægter på flere milliarder dollars om året, kan der ikke være tvivl omkring størrelsen af Yokohama. Den japanske gigant har i snart 100 år produceret dæk til alle tænkelige køretøjer og brancher.

Det var især deres legendariske og prisvindende Aspec A300 dæk som for alvor gjorde Yokohama kendt internationalt. Dækket har som sagt vundet utallige priser verden over, og har siden udgivelsen inspireret utallige andre dæk fra Yokohama, som stadig producerer det ene fantastiske dæk efter det andet.

På grund af deres mange ingeniører og designer, har Yokohama lavet dæk til mange forskellige forbrugere. Er du for eksempel til Yokohama vinterdæk fra øverste hylde når det gælder kvalitet, har du flere at vælge mellem, ligesom der også er et stort udvalg af billigere Yokohama vinterdæk – der er groft sagt et dæk til alle typer bilister.

Til Yokohama profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 17.08.2018 07:28