Ordrestatus x
Log ud

77345733

Fælge

Fælge fås i forskellige versioner. For nogle er de et nødvendigt tilbehør, for andre skal fælgene understrege bilens karakter eller endda være blikfang. På daekonline.dk finder du den rigtige fælg i stål eller alu-legering i et stort udvalg af design og farver. Vi viser dig fælge, sorteret efter producent, model og type, der er godkendt til din bil.

Alufelgen

Typer af fælge:

ALU- eller stålfælge

I efteråret skifter mange chauffører fra ALU til stålfælge, da stålfælge ikke er det værste at have om vinteren – vejsalg kan ikke skade dem, og snavs tørres let af. Men det betyder ikke, at man ikke skal se dem – og de ligner de gode gamle hjulkapsler på en prik. I dag tilbyder producenterne mange flotte design, der dog ikke helt kan hamle op med ALU-fælgene på grund af materialets mindre fleksibilitet og duktilitet. Alligevel imponerer stålfælge med deres robusthed, der gør dem populære til off-road køretøjer. Når de har været i berøring med kantsten eller endda sten, kan fælgene stadig anvendes. ALU-fælge skal håndteres med forsigtighed, da de er mere modtagelige over for skader. Men det lette design har ikke kun en designfordel – det er også brændstofbesparende. Det er noget, producenterne af stålfælge arbejder på – med de første resultater nu tilgængelige i butikken. Til syvende og sidst foretrækker denne fælgløsning på grund af de billigere priser; og de er på ingen måde ringere end ALU-fælgene, når det drejer sig om kørekomfort.

Stort udvalg, Små priser

For også at kunne anvende ALU-fælge om vinteren, er der mange producenter, der pulverlakerer dem, så de bliver mere modstandsdygtige over for miljømæssige påvirkninger, vejsalt og grus. Jævnlig rengøring er dog altafgørende. Om sommeren tørres de blot af for snavs og bremsestøv, hvilket gøre dem skinnende igen. Under bestillingen vil du allrede få en ide om, hvordan fælgen vil se ud på din bil. Vores database indeholder billeder af alle biler, der kan kombineres med den valgte fælg. Når alt kommer til alt ser ikke alle biler godt ud med en syvdobbelt ALU-fælg. Især ekstravagante fælge er i sagens nature forbeholdt sporty køretøjer. I vores onlinebutik kan du tjekke vores produkter ud i ro og mag. Vi leverer til den adresse, du efter eget valg anfører til sidst i bestillingsprocessen.