Fælge

Fælge fås i forskellige versioner. For nogle er de et nødvendigt tilbehør, for andre skal fælgene understrege bilens karakter eller endda være blikfang. På mytyres.co.uk finder du den rigtige fælg i stål eller alu-legering i et stort udvalg af design og farver. Vi viser dig fælge, sorteret efter producent, model og type, der er godkendt til din bil.

Alufelgen

Typer af fælge

Alu-fælg eller Stålfælg?

Før du bestiller nye fælge, skal du beslutte dig til: Alu- eller stål? Især om vinteren foretrækker bilister et hårdere materiale, da legeringer kan blive beskadiget af vejsalt. Det er ret blødt, hvilket gør det mere formbart og åbner mulighed for at producere smarte fælge. Snavs kan fjernes med en fugtig klud eller svamp, men vil man være sikker, er en stålfælg bedre – især til SUV’er og offroad-køretøjer. Pulverlakeret alu-fælge er en anden mulighed, da de er lidt mere modstandsdygtige overfor de miljømæssige påvirkninger, men berøring med kantsten kan de ikke klare – selv de mindset skrammer bør kun udbedres af en ekspert. Denne vil også inspicere hjulet for andre skader. Alu-fælge tilbyder ikke længere en vægtfordel, da stålfælge er blevet lettere. Det er til syvende og sidst et spørgsmål om smag og udseende, hvilken fælg man vælger at købe.

Daekeonline.dk gør det muligt at bedømme fælgens udseende på din bil, før den bestilles. Ekstravagante fælge sidder ikke godt på alle køretøjer. Gennemse vores udvalg i ro og mag og bestil din favoritfælg til en god pris.

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 04.08.2020 07:21