ico (+45) 77345733 ico

Hjul efter bilmærke

Alfa Romeo Fælge

Italiens Alfa Romeo bygger sporty køretøjer til kræsne bilister. Den bilproducent sluttede Fiat-koncernen i 1986.

Alpina Fælge

Den Alpina brand er meget populær blandt sportsvogn elskere. Virksomheden tilbyder tunede biler, baseret på BMWs produktlinje.

Aston Martin Fælge

En britisk producent af sportsvogne tog udfordringen med at opbygge motorsport køretøjer til almindelig brug i de tidlige år af det 20. århundrede.

Audi Fælge

Audi producerer premium class køretøjer med en særlig sporty touch. I dag er Audi er en af ​​de førende bilproducenter i verden, især i de områder af middelklassen, øvre middelklasse og overklasse køretøjer.

BMW Fælge

BMW, den tyske producent af høj kvalitet biler, har imponeret bilister over hele verden. BMW selv er aktivt involveret i udviklingen af ​​nye dæk.

BMW M Fælge

BMW M GmbH er datterselskab af bilfabrikanten BMW, og er ansvarlig for udvikling og produktion af højtydende ændringer af nogle BMW modeller.

Bentley Fælge

Bentley er en af ​​de førende producenter af luksusbiler.

Cadillac Fælge

Den bilmærke Cadillac er en del af den amerikanske bil selskab General Motors, der har specialiseret sig i topklasse biler. Indtil 1970erne, var den helt berømt for sine vidtstrakte dimensioner.

Chevrolet Fælge

Bilproducenten Chevrolet blev grundlagt i USA i 1911. I dag er virksomheden tilbyder deres respektabel række bilmodeller over hele kloden. Bortset fra små og store familie biler, Chevrolet tilbyder også sportsvogne, SUV-s og varevogne.

Chrysler Fælge

En traditionel amerikansk virksomhed med en ganske begivenhedsrig historie. I 2011 har Fiat Group bliver hovedaktionær i Chrysler Group LLC.

Citroen Fælge

Historien om Citroën brand begyndte i 1919, da den første Citroën Type A gik i produktion. I dag er virksomheden en af ​​de store europæiske bilproducenter. Modeller spænder fra små til udøvende biler og transportører.

Dacia Fælge

Dacia er en velkendt producent af særligt overkommelige køretøjer. Virksomheden blev grundlagt i 1966, i samarbejde med den franske bilproducent Renault.

Daewoo Fælge

Daewoo er en General Motors datterselskab med speciale i små køretøjer og kompakte biler.

Daihatsu Fælge

Daihatsu er især kendt for deres lille familie biler. Producenten lineup suppleres af nogle SUV-modeller og forskellige varevogne.

Dodge Fælge

Dodge er et amerikansk bilmærke, en division af Chrysler Group LLC. Dodge tilstedeværelse på det europæiske marked er primært i form af American importerede køretøjer.

Ferrari Fælge

Ferrari biler er blandt de mest spektakulære køretøjer nogensinde er bygget. Den italienske producent af sports-og Formel 1 racerbiler er 90% ejet af Fiat-koncernen.

Fiat Fælge

Fiat S.p.A blev grundlagt i 1899. I løbet af de årtier, har den italienske bilproducent vokset til en af ​​de største bilproducenter. Fiat tilbyder en bred vifte af små biler og kompakte biler.

Ford Fælge

Ford er en af ​​de største bilproducenter i verden, og nyder stor popularitet i hele verden. Deres omfattende lineup af biler dækker alle behov og forventninger.

Honda Fælge

Hondas portefølje består hovedsageligt af familiens biler. Det japanske firma udvikler, bygger og markedsfører biler, motorcykler, marine motorer, kraftværker og motorredskab verdensplan. Honda er også verdens største producent af forbrændingsmotorer.

Hyundai Fælge

Hyundai er en af ​​de yngre bilfabrikanter. Virksomheden blev grundlagt i 1969 og 8 år senere begyndte at markedsføre deres første biler. Det tog kun kort tid for Hyundai til at blive en af ​​de øverste bilproducenter og deres biler er nu solgt over hele verden. De specialiserer sig i familie biler, varevogne, SUV'er og sportsvogne.

Infiniti Fælge

Infiniti er den luksus gren af ​​bilproducenten Nissan.

Isuzu Fælge

Den japanske bilproducent Isuzu er kendt mere for sine specialkøretøjer, såsom ORVs og pick-ups, hvilket er grunden til deres liste over selvstændigt udviklede bilmodeller er ret kort.

Jaguar Fælge

Jaguar er en britisk multinational bilproducent med speciale i sportsvogne og et stænk af luksus. Da disse er for det meste køretøjer med højtydende motorer, er de generelt bruger 16 til 21 tommer dæk.

Jeep Fælge

Den jeep brand står for høj kvalitet off-road køretøjer, der lever op endnu til de højeste forventninger. En af deres mest populære modeller er den Jeep Cherokee.

KIA Fælge

KIA er nummer 2 bilproducent i Sydkorea og markedsfører sine køretøjer på verdensplan. Deres omfattende lineup omfatter alt fra små køretøjer til store familie biler og varevogne.

Lada Fælge

Lada har længe været Rusland og Østeuropa største bilproducent. Over tid, har de samarbejdet med mange andre bilproducenter.

Lamborghini Fælge

Den italienske bilproducent med rasende tyr logoet har bygget limited edition sportsvogne siden 1964, og i 1998 blev integreret i Volkswagen-koncernen som en del af Audi AG.

Lancia Fælge

Lancia var en af ​​de tidlige pionerer bil teknik og har altid været et stort navn i rally racing. En del af Fiat-koncernen siden 1969, og i dag de opretholder et stærkt samarbejde med bilproducenten Chrysler.

Land Rover Fælge

Når det kommer til udvikling af højtydende off-road køretøjer, Land Rover er en af ​​de mest berømte og populære mærker. Going for en Land Rover er meget næsten uundgåelig, for alle, der bruger en masse tid på at køre væk fra vejen. Den engelske mærke har sine rødder i udviklingen af ​​solide landbrugskøretøjer, blandt andre ting.

Lexus Fælge

Lexus er en af ​​de mest berømte producenter af store familie og udøvende biler. Lexus mærke er en del af den japanske Toyota Motor Corporation og lægger stor vægt på kørekomfort.

MG Fælge

MG Motor er en britisk bilmærke. Efter konkursen i MC Rover er bilerne udvikles gennem Shanghai Automotive Industry Corporation.

Maserati Fælge

Den italienske sportsvogn producent med trefork emblem. Tidligere en meget vellykket selvstændigt mærke af racerbiler, har Maserati siden tiltrådte Fiat Group.

Maybach Fælge

Maybach-Manufaktur anvendes til at udvikle og sælge luksus limousiner som et datterselskab af det tyske Daimler AG. Maybach er siden blevet erstattet af Mercedes S-klasse.

Mazda Fælge

Fra små til store familie biler, fra sportsvogne til SUV'er Mazda har alle bil dækket kategorier. Siden 1959, da de solgte deres første model, har det japanske selskab vokset til at være en af ​​verdens største bilproducenter.

Mclaren Fælge

McLaren Automotive Ltd producerer limited edition højtydende sportsvogne under paraplyen af McLaren Group.

Mercedes-Benz Fælge

Mercedes-Benz er en af ​​verdens mest berømte bilproducenter og et registreret varemærke af Daimler AG. Mercedes lægger stor vægt på kørekomfort ved udformningen af deres biler.

Mini Fælge

Mini er et mærke af små økonomi biler udviklet af British Motor Corporation (BMC) og fremstillet af forskellige licensaftaler partnere (såsom Austin, Morris eller Rover) i løbet af sin historie. Den klassiske Mini var et øjeblikkeligt hit. Efter overtagelsen af BMW, har Mini brandet været reimaged med nye modeller.

Mitsubishi Fælge

Mitsubishi er fra Japan og er en af ​​verdens største bilproducenter, som har specialiseret sig primært i små og store familie biler. Mitsubishi lineup omfatter også varevogne og SUV'er.

Nissan Fælge

Selv om den første biler af japanske producent blev markedsført primært i Australien, i dag Nissan eksporterer sine biler på verdensplan. Køretøjet line-up inkluderer både små og store familie biler, samt sports køretøjer og SUV'er.

Opel Fælge

Den oprindeligt tysk (nu opererer under General Motors) bilproducent Opel markedsfører sine køretøjer ikke bare i Europa, men også i lande som Kina, Australien og Singapore. Kunderne sætter pris på pålideligheden af de forskellige Opel-modeller tilbyde.

Peugeot Fælge

Den franske bilproducent Peugeot, have begyndt at sælge biler i 1891, er verdens ældste bilmærke. På det seneste har Peugeot gået sammen med Citroën at danne PSA Peugeot Citroën-koncernen, som også står bag Volkswagen AG, Europas næststørste bilproducent.

Pontiac Fælge

Pontiac var en brand i det amerikanske American General Motors Company (GM), indtil den blev nedlagt i 2010, da GM indgivet konkursbegæring. Pontiac bruges til at legemliggøre sportsvogne på mellemlang prissegment, der markedsføres i en yngre målgruppe. Især Firebird Trans Am model nød vidtrækkende popularitet, da den medvirkede i en bestemt enormt succesfulde amerikanske tv-serie i midten af ​​80'erne.

Porsche Fælge

Porsche, for mange bilister, er det mærke, der udtrykker sportsvogne, har haft deres store gennembrud i 1963 med Porsche 911. Porsche er også en af ​​de få bilproducenter aktivt involveret i dæk udvikling.

Proton Fælge

Den malaysiske bilproducent Proton blev født i 1983 fra en japansk-malaysiske samarbejde mellem Mitsubishi og Heavy Industries i Malaysia og er begyndt produktionen i 1985.

Renault Fælge

Renault er en af ​​Europas bedst sælgende bilmærker. Med sin omfattende udbud af forskellige modeller, har Renault det perfekte redskab til alle behov.

Rolls-Royce Fælge

Som et traditionelt engelsk mærke, har Rolls-Royce længe været indbegrebet af luksus limousiner. Især radiatoren maskot, varemærke Spirit of Ecstasy, fremhæver en Rolls-Royce som en klasse af sine egne. Efter at være blevet overtaget af Volkswagen-koncernen i 1998 blev den høje klasse mærke afleveret til BMW i 2000.

Rover Fælge

Rover er et britisk bilmærke med en lang og begivenhedsrig virksomhedens historie. Deres Viking krigsskib emblem blev designet i midten af ​​80'erne.

Saab Fælge

Den svenske mærke Saab står for pålidelig og høj kilometertal udøvende biler.

Seat Fælge

Den spanske bilproducent Seat blev grundlagt i 1950, og hører til Volkswagen-koncernen siden midten af 90'erne. De specialiserer sig i små og store familie biler.

Skoda Fælge

Den tjekkiske køretøjets fabrikant Skoda blev grundlagt i 1925 med foreningen af ​​Laurin + Klement. Bilen fremstilling gren af ​​virksomheden blev overtaget af Volkwagen AG i 1991, hvilket resulterede i en meget vellykket æra for Skoda.

Smart Fælge

Disse små, ​​kompakte biler er et mærke af Daimler AG og er meget populære, især med chauffører, der rejser meget rundt i byen.

Ssangyong Fælge

Den fjerde største sydkoreanske bilproducent SsangYong Motor specialiseret AWD og FWD biler. SsangYong indgået et teknologisk partnerskab med Mercedes-Benz i 1991.

Subaru Fælge

Subaru er den verdensomspændende største producent af firehjulstrukne køretøjer. Ud over effektive SUV'er, også den japanske bilproducent tilbyder små og store familie biler.

Suzuki Fælge

Den japanske bilfabrikant Suzuki blev grundlagt tilbage i 1909, og de begyndte at udvikle designs for kompakte biler så tidligt som 1937. Selv i dag, Suzuki primært specialiseret i små familiebiler, suppleret af nogle større modeller, samt forskellige SUV'er.

Tesla Fælge

Den Californien-baserede selskab Tesla Motors, Inc. har specialiseret sig i elbiler og elektriske køretøjer magt tog. Med målet om at opbygge emission gratis biler, har Tesla produceret nogle bilmodeller og sælger forskellige komponenter til andre virksomheder inden for bilindustrien.

Toyota Fælge

I 2007 steg Japans Toyota Motor Corporation som den verdensomspændende største bilproducent, med over 9,5 millioner solgte biler. Deres pålidelighed i særdeleshed er værdsat af bilister over hele verden. Deres sortiment af bilmodeller dækker alle kategorier og klasser.

Volkswagen Fælge

Den tyske bilfabrikant Volkswagen er Europas største bilproducent, og rangerer tredje på verdensplan. Moderselskabet, Volkswagen AG, sælger personbiler under Audi, Bentley, Bugatti, Ducati, Lamborghini, MAN, Porsche, Scania, Seat, Skoda og VW. En Volkswagen kult bil af det 20. århundrede var den Volkswagen Beetle.

Volvo Fælge

Volvo er en svensk bilproducent, der tilbyder et omfattende udvalg af store familie biler, udøvende og luksus biler, samt SUV'er. Volvo-biler er generelt kendt for deres høje kilometertal.
Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 12.06.2019 05:39