Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus x
Log ud

(+45) 77345733(+45) 77345733

Wheel Deals

black_LP_top_banner

Wheel Deal "Special"

5% Rabatt

på alle Dunlop-dæk

Kode: BWDK5

Dunlop tyres

Find dæk og spar 5 %

5% Rabatt

på alle Fulda-dæk

Kode: BWDK5

Fulda tyres

Find dæk og spar 5 %

10% Rabatt

på alle Star Performer-dæk

Kode: BWDK10

Star Performer tyres

Find dæk og spar 10%

10% Rabatt

på alle Pirelli-dæk

Kode: BWDK10

Pirelli tyres

Find dæk og spar 10%

10% Rabatt

på alle Toyo-dæk

Kode: BWDK10

Toyo tyres

Find dæk og spar 10%

10% Rabatt

på alle Vredestein-dæk

Kode: BWDK10

Vredestein tyres

Find dæk og spar 10%

Wheel Deal "5 % Deal"

img-wheels-marken

5% Rabatt

Sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk. Alle brands.

Kode: BWDK5

Find dæk og spar 5 %

Køb dæk på Black Friday: Disse toptilbud vil give dig mest værdi

Uanset om det er sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk: De skal alle skiftes med jævne mellemrum, afhængigt af deres kilometertal. Premium-dæk fra velkendte kvalitetsmærker giver større sikkerhed på alle tidspunkter af året, reducerer brændstofforbruget og giver dig ro i sindet på vejen. Som en etableret online dækforhandler lover vi dig toptilbud til gengæld. Ved at købe dæk på Black Friday kan du spare mange penge.

Dæktilbud: tjek profilen

Vi kan ikke tilbyde dig nye dæk til din bil for kun 20 kroner. Du kan dog bruge denne mønt til at tjekke, om du skal skifte dæk. Det er et lovkrav, at mønsterdybden på slidbanen har dybde på mindst 1,6 mm i midten af dækket. Møntens tekst: ” Margrethe II – Danmarks Dronning”, er næsten det dobbelte. Hvis du derfor placerer en 20-krone i dækkets slidbane, og teksten forsvinder, så er alt OK. Ellers skal du kigge efter et nyt sæt dæk. Hvis du gør det i tide til Black Friday, kan du spare mange penge.

Tip til bestilling af dæk på Black Friday

Ud over slidbanen er dine dæks alder også vigtig - uanset om du kører motorcykel, bil, varevogn eller lastbil. Dette skyldes til dels aldringsprocessen på det materiale, dækkene er lavet af. Med tiden bliver dette materiale hårdere, hvilket får vejgrebet og dermed bremse- og kørselsegenskaberne til at forringes. Uanset kilometertal: når et dæk fejrer sin 10-års fødselsdag, har det nået slutningen af sin levetid – og tiden er inde til at gennemse vores særlige Black Friday-tilbud. Dæk til køretøjer som campingvogne og trailere når deres grænse efter 6 år og skal da udskiftes.

Kom afsted med det rigtige dæktilbud

For at øge køresikkerheden er vores anbefaling at købe mindst et par dæk på Black Friday. På den måde sørger du for, at du får de samme dæk til hver aksel. Hvis du finder særligt attraktive tilbud, kan det betale sig at købe helt nye dæk eller skifte fra helårsdæk til sommer- og vinterdæk. Disse dæk er særligt fremstillet til den pågældende årstid og tilbyder optimal kørekomfort på tørre veje samt i vind og vejr.

Udnyt rabatkampagnerne, og køb dæk fra topkvalitetsmærker under de bedste forhold på Black Friday. Vores motto på daekonline.dk er: Spar først, kør derefter!