ico (+45) 77345733 ico

Forhåbentlig sker det aldrig, men hvis det gør: Dæk der forsegler sig selv.

ContiSeal™ er en teknologi, designet til at forsegle et beskadiget dæk.

  • Med ContiSeal™ minimeres konsekvenserne ved en skade i slidbanen: punkteringer op til 5 mm i diameter (f.eks. fra et søm) forsegles omgående og automatisk med den nye teknologi.
  • Fortsat mobilitet og uændret kilometerydelse \x{0096} der er ingen grund til at stoppe i vejsiden og foretage et dækskifte. (se tekniske instruktioner nedenfor)
  • Ingen forskel i køreydelse, sammenlignet med identiske dæk uden ContiSeal™ teknologi ved samme kørsel.
Køb ContiSeal™ ›

Forsegler punkteringer med ContiSeal™ Lad ikke en lille punktering stoppe en god tur.

Om teknologien

ContiSeal™ er en teknologi der er udviklet af Continental og som er designet til at foresegle en ødelagt slidbane. Hvis et fremmedlegeme - som for eksempel et søm - trænger ind i dækket, er der ikke behov for at du straks stopper i en vejside for at skifte dæk, da hullet forbliver forseglet - også selvom objektet bliver fjernet.

ContiSeal™ er et klæbrigt, tyktflydende lag på indersiden af dækket I slidbaneområdet. ContiSeal™ kan forsegle op til 80% af alle punkteringer, og reducerer dermed risikoen for et fladt dæk. ContiSeal™ dækkene er mærket med et symbol på sidevæggen, og er kompatible med alle standard fælge.

Tekniske detaljer

ContiSeal™ (punktering)

ContiSeal™ dækket har et klæbrigt og tyktflydende forseglende lag på indersiden af dækket i slidbaneområdet. Massen forsegler området omkring den indtrængende genstand næsten omgående (op til 5 mm i diameter i slidbaneområdet) og sikrer at luften bevares i dækket. Dækket bliver ikke fladt, og du kan fortsætte kørslen.

Standard dæk (punktering)

Når der opstår en punktering på et standard dæk kan sidevæggen blive ødelagt mellem fælgen og vejen, og der kan opstå farlige uheld som for eksempel eksplosion eller at dækket falder helt af fælgen.

Tekniske instrukser

  • Vi anbefaler installation af et TPMS system (Tyre Pressure Monitoring System).
  • Det er ikke nødvendigt at stoppe for at skifte dæk. Du kan fortsætte kørslen.
  • Når en punktering opdages, skal en dækspecialist tjekke dækket hurtigst muligt.
Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 119