Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus x
Log ud

WinterContact™ TS 870

Perfekt. Testet.Pålidelig.

WinterContact™ TS 870

Da vi i 1904 skabte det første dæk med mønster i slidbanen, lagde vi fundamentet for nutidens dækteknologi.

Siden da har vi konstant forbedret vores dæk fra år til år.

Du vil helt sikkert opleve, det der gør det nye WinterContact™ TS 870 fremragende, også selvom du nok ikke kan se forskellen.

Køb nu

Vi kan stolt meddele at vores nye WinterContact™ TS 870 har fået TÜV SÜD performance mark. I en omfattende test leverer dette højtydende dæk et overbevisende resultat i alle testområder.

Vores dæk har opfylder de højeste krav indenfor kvalitet, sikkerhed og holdbarhed. Så du kan stole på fremragende ydelse på snedækkede og våde veje, lav rullemodstand* og høj kilometerydelse.**

Oplev mere end bare et stykke sort gummi.

Produktfordele

Bevar roen, når vejene bliver til is. Når sneen falder og dækker vejene, kan du være stensikker på, at vores CoolChili™ gummiblanding, det nye dækmønster og lamel design vil give pålidelig kontrol og behagelig kørsel, så du bare kan nyde din vinterkøretur.
Stol på underlaget, lige meget hvad der kommer oppefra. Da vinteren ikke altid er smuk og hvid, men mere våd og glat, har vi udviklet en teknologi, der optimerer bremselængden på vådt underlag og samtidig mestrer aquaplaning. Med vores særlige hydroplane rillestruktur, der bortleder vandet, har du altid en komfortabel kørsel - selv når det regner i stride strømme.
Kør lange distancer med lav rullemodstand. Ligemeget hvor lang en vintertur du er på, vil dette dæk ikke skuffe dig. Takket være den ekstra korte rullemodstand aktiveret af vores fleksible polymermatrix kan du stole på ekstra høje kilometertal - og kan fokusere på at nyde turen mod destinationen.