Ordrestatus x
Log ud

77345733

Bridgestone Blizzak LM 001

Uovertruffen ydeevne om vinteren - Bridgestone Blizzak LM001

Når det kommer til vinterkørsel, har du brug for et dæk, der leverer enestående ydeevne og urokkelig tillid. Du behøver ikke lede længere end Bridgestone Blizzak LM001, et vinterdæk, der vil revolutionere din køreoplevelse. Med sine avancerede funktioner og banebrydende teknologi sikrer dette dæk overlegen håndtering, fremragende trækkraft på snedækkede overflader og fremragende slidstyrke for en holdbar ydeevne, du kan stole på.

Blizzak LM001

Uovertruffen bremsning og håndtering på sne

Blizzak LM001 er udstyret med en 3D lamelapplikation og et nyt mønsterdesign, der skaber den perfekte balance mellem stivhed i mønsteret og fleksibilitet i lamellen. Denne innovative funktion giver mulighed for præcis kontrol og enestående håndtering på snedækkede veje. Derudover skaber de skrå riller med stort volumen en høj sne-til-sne forskydningskraft, hvilket giver enestående trækkraft på snedækkede overflader. Sig farvel til at glide og glide og omfavn den selvtillid og kontrol, som Blizzak LM001 tilbyder.

Forbedret håndtering, stabilitet og kontrol under våde forhold

Det kan være udfordrende at køre i vådt føre, men Blizzak LM001 er designet til at klare disse udfordringer med lethed. De afrundede hjørnekryds forbedrer vand- og sjapgennemstrømningen, sikrer optimal dræning og reducerer risikoen for aquaplaning. Dækkets tilspidsede hornknopper rydder hurtigt området, maksimerer vejkontakten og forbedrer kontrollen yderligere. Uanset hvor våd vejen er, kan du stole på, at Blizzak LM001 giver overlegen håndtering, stabilitet og kontrol, så du kan navigere gennem våde forhold med selvtillid.

Kompromisløs slidstyrke og holdbar ydeevne

Holdbarhed og lang levetid er afgørende faktorer, når man vælger et vinterdæk, og Blizzak LM001 overgår forventningerne på disse områder. Ved hjælp af NanoPro-Tech-polymerer sikrer dette dæk en optimal fordeling af silica, hvilket resulterer i en fleksibel gummiblanding, selv under kolde vejrforhold. Det sikrer det bedste vejgreb og maksimal kontakt med vejen over et bredere temperaturområde. Blizzak LM001 er bygget til at modstå de barske vinterforhold, giver fremragende slidstyrke og leverer en holdbar ydelse, der varer ved.

Vælg Bridgestone Blizzak LM001 for uovertruffen vinterperformance ved hjælp af dækvælgeren ovenfor. Hos daekonline.dk kan du også finde andre profiler fra Bridgestone - Weather Control A005 Evo, Turanza 6 og mange andre dækmærker.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere