Ordrestatus x
Log ud

77345733

Bridgestone DriveGuard Winter RFT

Bridgestone DriveGuard Winter RFT - førende inden for innovativ teknologi

Bridgestone er en innovativ dækproducent, som har været enestående ved konstant at investere i udvikling og forskning. På denne måde er de producerede dæk kendetegnet ved garanteret sikkerhed, fremragende vejgreb og brændstoføkonomi. Desuden er Bridgestone interesseret i at levere en upåklagelig kundeservice. Et unikt dæk, som er kendetegnet ved disse egenskaber, er Bridgestone DriveGuard Winter RFT.

Bridgestone DriveGuard Winter RFT - få fuld kontrol over dit køretøj, uanset punkteringer

DriveGuard Winter RFT er det ideelle produkt for bilister, der gerne vil vælge et dæk, der yder fremragende på udfordrende terræner, som man typisk møder om vinteren. Du behøver ikke længere at bekymre dig om is- og sneglatte områder - med disse vinterdæk kan du nyde en sikker kørsel, garanteret. Vintervejene gemmer typisk på en lang række punkteringer, som kan gennembore dækkets slidbane. Men selv i disse tilfælde kan du fortsætte med at køre i 80 km, når du vælger Bridgestone DriveGuard Winter RFT-dækket. Den innovative slidbaneteknologi sammen med de forstærkede sidevægge giver dig ultimativ kontrol over dit køretøj, selv i tilfælde af en punktering, så du kan køre, indtil det er sikkert at reparere/udskifte dit dæk. Uden at være bange for at sige noget andet, er Winter RFT din makker i alle typer situationer på vejen, der holder dig sikker og gør det muligt for dig at fortsætte din rejse. Når du vælger dette produkt, går du ikke på kompromis med komfort eller sikkerhed. Gå ind på daekonline.dk, og vælg de dæk, der opfylder dine krav.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere