Ordrestatus x
Log ud

77345733

Bridgestone Dueler A/T 001

Bridgestone Dueler A/T 001: Et terrængående dæk til alle årstider

Oplev Dueler A/T 001, et alsidigt terrændæk, der er designet til at tage dig problemfrit gennem enhver rejse, uanset forhold eller terræn.

Dueler_A/T_001

Tekniske funktioner og fordele:

 1. Sofistikeret geometrisk mønster
 2. Udviklet til alle typer terræn

  Dueler A/T 001 er designet til at bringe dig sikkert og komfortabelt frem til enhver destination. De høje blokke og brede huller i slidbanemønsteret giver dækket et enestående vejgreb, der sikrer sikker kørsel på asfalterede veje, tørre stier og endda mudret eller stenet terræn.
 3. Slidbanekanter og riller
 4. Opretholder ydeevnen på vejen

  Dueler A/T 001 er konstrueret til at klare hårdt terræn uden at gå på kompromis med sine overlegne egenskaber på vejen. Stødfladerne - den centrale del af dækkets slidbane - giver bilen stabilitet, mens rillerne effektivt leder vandet væk for at forbedre vejkontakten.
 5. Vinterdækkets egenskaber
 6. Designet til vinterkørsel

  Med Dueler A/T 001 kan du trygt fortsætte dine eventyr, selv i de koldeste måneder af året. Dette offroad-dæk er blevet tildelt en Three-Peak Mountain Snowflake-certificering for sit sikre og stabile greb på frysende våde veje og snedækket terræn.

Køb Bridgestone Dueler A/T 001 nu og nyd helårs- og offroadkørsel som aldrig før! Tjek vores online tilbud på daekonline.com, hvor du også finder andre Bridgestone-dæk som Potenza Sport, Turanza 6 samt andre dækmærker, fælge og hjul til konkurrencedygtige priser.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere