Ordrestatus x
Log ud

77345733

Continental EcoContact 6Q

Udforsk mere med et dæk, der kræver mindre

Hvorfor vælge dette dæk:

  • Rejs mere med den avancerede Green Chili™ 2.0-blanding.
  • Mestre hver kurve med optimeret greb og kontrol.
  • Oplev mere støjsvage ture takket være et forbedret slidbanedesign.
  • Bevar perfekt kontrol under alle forhold med optimeret greb og håndtering.
  • EV-kompatible teknologier.
  • EV-kompatible_logo

Teknologier

ContiSeal er en Continental-designet teknologi, der er udviklet til at forsegle beskadigede dækmønstre. I situationer, hvor dækket er punkteret af fremmedlegemer som f.eks. søm, er det ikke nødvendigt at skifte dæk ved vejkanten med det samme. Hullerne forbliver forseglede, selv hvis den punkterende genstand løsner sig.

ContiSilent er en støjreducerende dækteknologi udviklet af Continental. ContiSilent-dækkene har til formål at reducere den indvendige støj på alle vejoverflader og leveres med en indvendig dækabsorber - et polyuretanskum, der er fastgjort til den indvendige overflade af slidbaneområdet.

Continental EcoContact 6Q

SSR-systemet er en runflat-teknologi fra Continental specielt til lavprofildæk, som bevarer dækkenes kompatibilitet med alle standardfælge. Det eliminerer behovet for et reservehjul, forbedrer brændstofeffektiviteten og frigør op til 80 liter bagagerumsplads.

Besøg daekonline.dk og vælg Continental EcoContact 6Q-dæk til en rejse, der er mere støjsvag, grønnere og mere jævn. Du kan også finde andre Continental-dækprofiler - SportContact 7, VanContact A/S Ultra samt andre mærker til konkurrencedygtige priser.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere