Ordrestatus x
Log ud

77345733

Continental VanContact A/S Ultra

Designet til modstandsdygtighed. Klar til enhver sæson.

Hvorfor vælge dette dæk?

VanContact A/S Ultra
 • Nyd den enestående udholdenhed og sidevæggenes overlegne modstandsdygtighed.
 • Oplev et bemærkelsesværdigt greb i sneen med vores smarte snefangere og smarte 3D lameller.
 • Oplev fordelene ved lav rullemodstand og længere kilometertal takket være de funktionaliserede polymerer.

Tekniske specifikationer

 1. Robust sidevæg
 2. Holder dig på vejen i længere tid.

  På samme måde som enhver blomstrende virksomhed søger at skabe varige relationer, er det vores ambition at være sammen med dig i så lang tid som muligt. Det er inspirationen bag udviklingen af VanContact A/S Ultra - et helårsdæk, der er beregnet til at holde. Dækkets tykkere gummiblokke, der er arrangeret i et murstenslignende mønster, og slidribben, der omkranser dækket, giver det en sidevæg, der er bemærkelsesværdigt stabil og modstandsdygtig. Disse elementer garanterer overlegen holdbarhed og mindsker risikoen for kantstensskader - hvilket betyder, at du kan slappe af uden at bekymre dig om hyppige dækudskiftninger.

 3. Overlegen ydeevne i snevejr
 4. Håndter de kommende vintersæsoner effektivt.

  Den sande test af et all-weather-dæks pålidelighed er, når det sner. Derfor har vi udstyret VanContact A/S Ultra med et optimalt antal laterale riller, der fungerer som særlige snefangere. De absorberer mere sne, hvilket resulterer i præcis håndtering, samtidig med at de leverer pålideligt vejgreb, exceptionel snebremsning og generelt forbedret stabilitet. Du kan altid stole på, at dit dæk navigerer dig sikkert gennem ikke bare den næste vinter, men mange flere.

 5. Øget kilometertal
 6. Aldring kan næsten ikke mærkes.

  Uanset hvor langt du kører, holder VanContact A/S Ultra godt. Denne præstation er muliggjort af et nyt fyldningssystem, der giver overlegen rullemodstand. Desuden sikrer vores nyeste gummiblanding, der er beriget med funktionaliserede polymerer, højere kilometertal og exceptionel slidstyrke. Det giver en konstant behagelig køreoplevelse, der føles præcis som den første dag, selv efter en længere periode.

Produktsortimentet for VanContact A/S Ultra er fra 14" til 19".

Stol på Continental VanContact A/S Ultra-dækkene for en pålidelig, modstandsdygtig og holdbar ydeevne, uanset årstiden. Find dem og også andre Continental-dæk samt mange andre mærker på daekonline.dk.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere