Ordrestatus x
Log ud

77345733

Fulda Kristall Control HP2

Fulda Kristall Control HP2 - giver dit køretøj den ydeevne, det har brug for

Fulda er en dækproducent, der altid har haft som mål at tilbyde høj ydeevne for hvert af deres produkter. De har lanceret Fulda Kristall Control HP2 som en fremragende type produkt, der er specielt designet til kørsel under vinterforhold. Det fås i 35 størrelser, der passer til næsten alle slags køretøjer. Dette mærke har vundet så stor popularitet i de seneste år, fordi det altid bestræber sig på at opfylde hver enkelt kundes forventninger og leverer et bredt udvalg af dæk af høj kvalitet. Deres produkter er holdbare og alsidige, men har også et unikt design, der skal fremhæve din bils udseende.

Fulda Kristall Control HP2 - en kombination af sikkerhed og fornøjelse

Hvis du kan lide at køre på sne eller i vintervejr, men også ønsker at nyde sikkerheden, så er Fulda Kristall Control HP2 måske lige det, du leder efter. Det nye design af disse dæk er baseret på et innovativt princip, som "fanger" sne. Den måde, hvorpå profilrillerne er arrangeret, er beregnet til at gribe fat i sneen og komprimere den, så du kan nyde godt af en forbedret stabilitet. Den særlige type trækkraft i disse produkter er defineret af den komprimerede sne inde i rillerne, som klæber sig fast til sneen på vejen. Desuden har de designet en særlig sipe-teknologi til at forbedre balancen på sne og is, kaldet 3D Bubble Blades. Dette er beregnet til at øge din bils bremseevne, uanset vejrforholdene. Hvis du ønsker at nyde en sikker og behagelig køreoplevelse, skal du kigge efter Fulda Kristall Control HP2 på daekonline.dk.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere