ico (+45) 77345733 ico

Bridgestone Blizzak LM-30
dæk

Bridgestone

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Gode priser på Bridgestone Blizzak Lm 30

Bridgestone Blizzak Lm 30 er udviklet med luksusbiler for øje. Helt nøjagtigt er dækket udviklet til ejere af førnævnte biltype, der har behov for en høj ydeevne på sne- og isdækkede veje.

Bridgestone Blizzak Lm 30 er blandt andet udstyret med brede skuldre, som giver bedre præcision i sving og når du skal bremse, både på snedækkede og blanke veje. Derudover kan Bridgestone Blizzak Lm 30 bryste sig med en next generation lameller, der er designet med en høj densitet der resulterer i flere ”tænder” til at bide fast i usikre underlag, og dermed bevare vejgrebet.

Økonomivenlige dæk på daekonline.dk

Sidst men ikke mindst er Bridgestone Blizzak Lm 30 et meget økonomivenligt dæk, der kører længere på literen end mange tilsvarende dæk i samme prisklasse. Den pris du betaler for høj sikkerhed og gode kørselsoplevelser, kan altså ende med at blive en del lavere, end hvis du valgte at købe et mindre økonomivenligt dæk.

Ligesom det er tilfældet med alle Bridgestone dæk, er også Blizzak Lm 30 udsat for utallige tests, der virkelig presser produktet til det yderste, for at det kan få lov til at bære navnet Bridgestone. Det er din garanti for, at dette vinterdæk er fra øverste hylde når det gælder kvalitet.Har du spørgsmål angående Bridgestone Blizzak Lm 30, skal du blot kontakte os på e-mail eller ringe til vores kundesupport.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 02:52