ico (+45) 77345733 ico

Bridgestone Blizzak LM-32
dæk

Bridgestone

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Fantastisk vejgreb med Blizzak LM-32

Overvejer du at investere i et af de bedste vinterdæk på markedet?

I så fald er Bridgestone Blizzak LM-32 en værdig kandidat.

Udover at håndtere sne og is ude problemer, er det nærmest som om dækket bliver bedre ved lavere temperaturer,på grund af dækkets blødhed. Med det unikke slidbanemønster kan Blizzak LM-32 klare selv de værste vejrforhold; ikke kun i Danmark,men også i snerige bjergområder såsom Nordsverige, Østrig og Schweiz.

Blizzak LM-32 – et high performance vinterdæk

Gennem flere tests og rigtig meget feedback fra bilister som ejer dækkene, er det blevet fastslået, at Bridgestone Blizzak LM-32 er blandt de bedste dæk på markedet, når det gælder om at bevare vejgrebet. Derudover er dækket kendt for at have en utrolig lang levetid – op til flere år mere end konkurrenternes dæk. Her er altså tale om et dæk, som kan give dig vintersikkerhed i mange år fremover.

Da der er tale om et Bridgestone dæk,er det ikke blandt de billigste på markedet,men jeg tror de fleste af os er enige i, at det er svært at overveje besparelser,når det gælder noget så vigtigt som ens sikkerhed. Dækket er velegnet til de fleste slags biler,uanset størrelse og motorstørrelse.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 02:52