Continental 4X4 SportContact
dæk

Continental

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16576 Kundevurdering

Meget fin service, og super overskuelig side med de bedste priser. Thomas Kim P., Helsinge mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Continental 4x4 SportContact dæk

Continental 4x4 SportContact dæk er det perfekte og specielt udviklede til tørre og våde veje i de varme sommermåneder, hvor temperaturerne samt risikoen for akvaplaning stiger. Er det tid til at skifte til sommerdæk?

Så kan du nu bestille dine billige sommerdæk online med daekonline.dk. Vælger du Continental dæk får du mulighed for at opleve et tysk kvalitetsprodukt når det er allerbedst. Continental 4x4 SportContact dæk er specielt designet til at give dig en god retningsstabilitet og et lavt støjniveau, hvilket er med til at øge din køreglæde. Derudover har Continental 4x4 SportContact dæk en imponerende modstandsdygtighed over for akvaplaning på regnvåde veje om sommeren, samt en fænomenal off-road trækkraft hvis og såfremt du begiver dig ud i terræn.

Med Continental dæk kan du være helt tryg i trafikken.

Bestil billige sommerdæk online i dag og få dem leveret lige til din bopæl med daekonline.dk, helt gratis. Der er 30 dages fortrydelsesret og vi levever hurtigt. Kender du ikke et godt monteringsfirma i nærheden, så kan vi hjælpe dig med at finde en nær dig!

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 01.06.2020 04:06