Fortsæt med at bestille sikkert og nemt fra os. Vi leverer som sædvanligt, men nogle steder ikke helt så hurtigt. Læs mere.
X
ico (+45) 77345733 ico

Continental Conti.eContact
dæk

Continental

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16432 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Continental Conti Econtact holder kontakten med vejen

Continental Conti Econtact er navnet på to forskellige dæk, som kan gøre dine fremtidige kørselsoplevelser mere sikre og spændende.

Med et bundsolidt vejgreb, gode køreegenskaber og et meget lavt lydniveau, er dette dæk et af de mere interessante af slagsen, fra en fabrikant som udelukkende producerer spændende dæk.

Fås i to forskellige udgaver

Med Continental Conti Econtact har vi at gøre med et specielt dæk, der faktisk fås i to forskellige udgaver.

Continental har nemlig udviklet intet mindre end verdens første dæk til el-biler, som går under navnet Electric. Dette dæk benytter et unikt ”golfbold” design på den aerodynamiske ydervæg, som giver dækket et rigtig fedt look der kan matche selv de flotteste el-biler.

Det andet Continental Conti Econtact dæk går under navnet Hybrid, som ikke overraskende er et dæk til hybrid biler, der benytter både elektricitet og brændstof. Dette dæk benytter AeroFlex teknologi, som reducerer både vind- og rullemodstanden, hvilket giver dig flere kilometer på literen på alle biler.

Fælles for begge dæk er, at de er fantastiske og god værdi for pengene. Du kan vælge det Continental dæk du ønsker lige her på daekonline.dk, og bestiller du minimum 2 dæk, sender vi dem leveringsfrit.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 13.04.2020 03:52