ico (+45) 77345733 ico

Continental ContiCrossContact LX 2
dæk

Continental

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16290 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Continental Conticrosscontact Lx 2 er det smarte valg

Til trods for det lange navn, er Conticrosscontact dæk simple at forstå. Selve designet og teknologien bag disse fremragende SUV dæk er langt fra simple, men konceptet i sig selv er noget som de fleste kan forstå.

Med Continental Conticrosscontact Lx 2 på bilen er du så godt som garanteret en lækker kørselsoplevelse i din SUV, med smidige køreegenskaber, et stålsat vejgreb og et lavt lydniveau, der kan konkurrere med selv de bedste offroad dæk på markedet.

Beslutter du dig samtidig for at købe dine næste Continental Conticrosscontact Lx 2 her på daekonline.dk, slipper du for at betale leveringsomkostninger, så længe du bestiller minimum to dæk fra hvilken som helst fabrikant – i dette tilfælde Continental.

Kun offroad dæk er gode nok til sande offroad køretøjer

Som ejer af en SUV eller en anden form for offroad køretøj, er du ikke ét sekund i tvivl om, at almindelige dæk ikke kan klare de strenge krav som offroad kørsel stiller op.

Dette betyder ikke at du ikke kan køre på grusvej i ny og næ på almindelige dæk, men er der tale om sande offroad køreture, er kun SUV dæk gode nok.

Sørg derfor for at forsyne din bil med ordentlige dæk, hvis du ofte befinder dig langt fra asfaltveje.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 14.01.2020 02:48