Continental ContiCrossContact LX Sport
dæk

Continental

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16564 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Continental Conticrosscontact Lx Sport, et fedt sportsdæk

Leder du efter nogle gode priser på Continental Conticrosscontact Lx Sport, som er et yderst kompetent SUV dæk?

I så fald kan du begynde at bladre gennem vores forskellige størrelser på Continental Conticrosscontact Lx Sport, og se om vi ikke har et offroad dæk der matcher din bil.

Når det kommer til offroad dæk, er det nødvendigt at have et dæk du kan stole på; et dæk som kan klare elementerne væk fra asfaltveje og flade underlag. Et dæk som kan dette, finder du i Continental Conticrosscontact Lx Sport, som nu fås i mange forskellige størrelser.

Helt gennemført fantastiske dæk

Det er ingen hemmelighed at Continental producerer helt fantastiske dæk, men mange bliver alligevel overrasket, når vi beskriver præcist hvor succesfulde Continental er med deres dæk.

Sagt på en anden måde, så har Continental i skrivende stund, siden 2007, haft deres dæk med i intet mindre end 575 tests. I disse tests har deres dæk fået den højeste anbefaling hele 454 gange, eller i 78% af alle testene – et tal som de færreste kan matche.

Hvis du ønsker at købe et eller flere fremragende Continental dæk, kan du her på daekonline.dk få dem med gratis levering, så længe du køber minimum 2 dæk.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 25.05.2020 04:41