Continental ContiCrossContact UHP
dæk

Continental

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16564 Kundevurdering

Alt klapper perfekt Michael P., Skanderborg mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Continental Conticrosscontact Uhp benytter smart Uhp teknologi

Continental Conticrosscontact Uhp er specifikt udviklede til sport SUVere og andre sportskøretøjer som samtidig er firhjulstrækkere. Da der er tale om et sommerdæk, kan du forvente maksimal sikkerhed i de varmere måneder, med korte bremselængder og et suverænt vejgreb i selv vådt føre.

Disse dæk er fra øverste hylde når det gælder kvalitet, så du kan sagtens give den gas på motorvejen, men uanset hvor hurtigt du kører, garanterer disse SUV dæk en sjov køretur. De gode køreegenskaber ses også i form af dækkets korte bremselængde og den lave rullemodstand, som giver dig flere kilometer på literen og længere mellem de uundgåelige besøg på tankstationen.

Continental Conticrosscontact Uhp kommer også ufortrødent igennem selv de skarpeste sving, og de tykke riller langs dækket er med til lynhurtigt at fjerne overskydende vand, og dermed beskytte dig mod dækslip.

Et spørgsmål om kvalitet

Alt i alt er dette sommerdæk et fornuftigt valg, hvis du ønsker at opleve et højt niveau af køreglæde, og samtidig føle dig sikker bag rattet. Den lave rullemodstand er en ekstra bonus, som de fleste tager imod med kyshånd.

Man kommer ikke udenom at Continental Conticrosscontact Uhp er et fremragende dæk, som du selvfølgelig kan få til nogle af landets absolut laveste priser, lige her på daekonline.dk.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 25.05.2020 04:41