Continental ContiVanContact 200
dæk

Continental

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16576 Kundevurdering

Alt klapper perfekt Michael P., Skanderborg mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Continental Contivancontact 200 til varevogne

Gør dit næste dæk køb til varevognen et fornuftigt et af slagsen, med et eller flere Continental Contivancontact 200.

Benytter du Continental Contivancontact 200 på din transporter eller varevogn, vil du hurtigt lægge mærke til korte bremselænger og et suverænt vejgreb i sving og dårligt vejr, som du måske ikke har haft på forrige eller nuværende dæk.

Når andre dæk simpelthen er for dårligere

Hvad end du benytter din varevogn til erhvervsmæssig brug, eller mest bruger den i privaten, har den uden tvivl en stor betydning for dig. En varevogn kan så meget mere end en almindelig personbil, og har man en varevogn er man ofte meget populære hos venner og familie, som gerne inviterer på lækker mad, hvis du er typen der hjælper folk med at flytte ting fra A til B, som kun en varevogn er i stand til.

Endnu vigtigere er det dog for virksomhedsejere, da en ukampdygtig varevogn ikke er meget værd. Derfor er det yderst vigtigt at benytte de helt rette varevogns dæk på bilen, så den altid er køreklar, året rundt og i al slags vejr.

Her på daekonline.dk finder du et stort udvalg af dæk til varevogne, og vi mener personligt at et dæk som Continental Contivancontact 200, nemt er alle pengene værd.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 01.06.2020 04:06