Continental EcoContact 5
dæk

Continental

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

Mærke

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15175 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.Eco Contact 5 – hjælper miljøet og din pengepung

Er det tid til at skifte dine nuværende sommerdæk ud med nogle nye?

I så fald vil jeg foreslå at du kigger nærmere på Continental Eco Contact 5, som er et dæk fra øverste hylde,når det gælder kvalitet.

Fokus på økonomien

Eco Contact 5 er velegnet til alle slags biler,men der er en bestemt type bilist, som får ekstra glade ud af disse dæk. Hvis du bruger mere end en time om dagen i din bil og ofte befinder dig på landeveje og motorveje, vil førnævnte dæk pludselig blive billigere end du regnede med. På grund af Eco Contact 5s unikke design, er der nemlig penge at spare når det gælder dit brændstofforbrug.

Eco Contact 5 kører længere på literen end dæk i samme prisklasse, uanset om det regner, sner eller er 30 grader og solskin udenfor.

Det betyder selvfølgelig ikke at dækket er ringe i alle andre kategorier – langt fra. Dækket blev blandt andet testet af det engelske bilmagasin Auto Express, hvor det sammen med et dæk fra Michelin var bedst i test,faktisk med en god bid vej ned til nummer 3 på listen. Eco Contact 5 er et fremragende sommerdæk,som vil give dig sikkerhed uanset om du befinder dig i vådt eller tørt føre.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 24.04.2018 02:55