Continental PremiumContact 2
dæk

Continental

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

Mærke

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15175 Kundevurdering

Alt klapper perfekt Michael P., Skanderborg mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.Premium Contact 2 – sikkerhed før og efter vinteren

Skal du bruge et eller flere sommerdæk til din bil, og må de gerne være fra tyske Continental?

Med Premium Contact 2 er du sikret en god kørselsoplevelse hver gang du tænder bilen. Du behøver ikke at frygte sving i vådt føre, selv ikke i høj fart,for Premium Contact 2 får dig sikkert frem til din destination – hver gang.

Premium Contact 2 henvender sig mest til biler i luksusklassen og familiebiler, men kan selvfølgelig også benyttes til andre biltyper.

Høj kvalitet som sædvanlig fra Continental

Virksomheden fra 1871 er blandt de førende dækproducenter i verden. Faktisk holder Continental sig ikke kun til dæk,men producerer derimod også bremsesystemer og andre bilkomponenter. Det er dog dækkene Continental er kendt for; især dæk af høj kvalitet. Virksomheden har i dag filialer og fabrikker på alle kontinenter.

Med Premium Contact 2 har Continental endnu engang udviklet et dæk af fantastisk kvalitet. Vanen tro poster Continental tonsvis af penge ind i udviklingen af nye dæk, for at gøre dem så sikre, lydløse og sjove at køre på som overhovedet muligt. Premium Contact garanterer godt vejgreb i al slags vejr og er med sit unikke mønster særligt effektiv når det gælder aquaplaning.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 24.04.2018 02:55