Continental PremiumContact 5
dæk

Continental

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

Mærke

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15175 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.Premium Contact 5 dæk – til tørre og våde veje

Når vinteren er overstået og foråret er godt i gang, er det tid til at skifte vinterdækkene ud med sommerdæk. Hvis du mener at kvalitet og sikkerhed er vigtige dækkvaliteter, går du ikke galt i byen med disse Continental Premium Contact 5.

Sommerdækkene er perfekte til både tøre og våde veje – lige meget hvor meget det regner. Selv hvis vejret udenfor er helt forfærdeligt, kommer du sikkert fra A til B med disse dæk.

Hvorfor vælge Continental Premium Contact 5 frem for andre dæk?

En god grund til at vælge Continentals fænomenale dæk som dit næste dæk, er at Continental har rigtig mange års erfaring i branchen. Gennem de år har de opbygget en unik ekspertise og har opnået en indsigt i branchen, som de færreste kan matche. Den ekspertise og indsigt har blandt andet resulteret i disse fremragende sommerdæk, hvor fokus er lagt på komfort og vejgreb.

Lad os hjælpe dig med at finde en dækmontør

Vi kan ikke selv tilbyde dækmontering – vi sælger udelukkende dæk og intet andet – men vi kan hjælpe dig med at finde en i dit lokalområde. Indtast dit postnummer i højre side, så viser vi dig en liste over dækmontører i nærheden.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 24.04.2018 02:55