ico (+45) 77345733 ico

Continental PremiumContact 6
dæk

Continental

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16290 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Continental PremiumContact 6 – konstant stræben efter det optimale

Lige siden grundlæggelsen i 1871 har Continental dæk kun haft et mål for øje: At gøre gaderne sikre for alle, uanset om de er bilister eller fodgængere. Det var Continental, der viste verden det første dæk med slidbanemønster. Innovation er et af deres varemærker, så hver dag forsøger Continental naturligvis at forbedre deres processer, så de leverer et højkvalitetsprodukt, der sørger for, at alle er sikre. Med introduktionen af Continental PremiumContact 6 synes sæsonen for sommerdæk endelig at træde ind i ny æra.

Præsentation af Continental PremiumContact 6

Det nye PremiumContact 6 blev skabt til at være et teknologisk gennembrud. På grund af den globale opvarmning, der skaber kaos i verden, bliver det mere og mere vanskeligt at finde et 2017 sommerdæk, der kan modstå brandvarme motorveje uden at revne eller miste luften. Dækket blev skabt for at yde maksimal sikkerhed sammen med overlegne køreegenskaber og høj komfort. Det siges, at dette dæk er så velafbalanceret, at det kan opfylde alle de krav, bilister måtte have. Continental PremiumContact 6 forventes også at give en dynamisk styring, præcision og et højt kilometertal.

Continental PremiumContact 6 – En ledsager på våde veje

Continental PremiumContact 6 er ikke kun fremragende på tørre veje, men også på våde veje. Da de er fremstillet af en ny, syntetisk, amorf silica-blanding, forbedrer disse dæk din korte bremselængde på alle veje, uanset typen af køretøj. Rullemodstanden og kilometertallet er også overlegne, så uanset vejtypen reduceres både støjen og brændstofforbruget. Alt dette takket være den slidstærke polymer-forbindelse, der bruges i kombination med det subtile slidbanemønster. Du kan finde PremiumContact 6 ved at kaste et blik på daekonline.dk, som er en professionel dækforhandler med gode priser.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 14.01.2020 02:48