ico (+45) 77345733 ico

Continental PremiumContact SSR
dæk

Continental

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15865 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.Continental Premiumcontact Ssr giver dig et premium vejgreb

Slip for irriterende vejstop på grund af punkterede dæk ved hjælp af et SSR dæk, som holder dig godt kørende i op til 80 kilometer efter punkteringen.

Kombinerer du denne fantastiske teknologi med det smarte Continental Premiumcontact Ssr dæk, står du tilbage med et yderst praktisk og virkelig sofistikeret dæk, der giver dig et vejgreb og køreegenskaber der siger spar 2.

Et andet hovedpunkt ved Continental Premiumcontact Ssr er bremselængden. Ingeniørerne har udviklet en teknologi der giver dig en kort bremselængde i både tørt og vådt føre, og som fungerer som et ekstra bolværk mod udskridninger i vandområder og lignende.

Køb dine dæk til et lavt beløb her på siden

Her på daekonline.dk har vi arbejdet længe på at presse priserne så langt ned som overhovedet muligt, så du aldrig behøver at kigge andetsteds når du skal købe dæk.

Derfor kan du blandt andet finde Continental Premiumcontact Ssr til en pris som de færreste kan matche, ligesom du finder lave priser på alle andre fabrikanter af sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk.

Køber du mere end ét dæk, betaler vi samtidig for leveringen. Du kan få dem leveret direkte til din dør, eller din en af vores mange monteringspartnere, som kan sørge for at dine dæk bliver ordenligt sat fast på din bil.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 16.04.2019 02:53