Continental Vanco 2
dæk

Continental

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16564 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Bundsolide Continental Vanco 2

Hvis der er tre ord som beskriver Continental Vanco 2, er det:

• Robust

• Sikker

• Holdbar

Og er der noget der beskriver en god varevogn, vil de fleste benytte en kombination af ovenstående 3 ord. Ligesom en varevogn skal være sikker og have en levetid der siger spar 2, for at man kan benytte den til sit maksimale potentiale, er Continental Vanco 2 designet til at køre videre og videre og videre, så længe de selvfølgelig bliver kontrolleret en gang imellem, og du sørger for at dæktrykket er som det skal være.

Kør sikkert og langt med Continental Vanco 2, som er det suveræne valg når det gælder dæk til varevogn.

Med disse dæk på varevognen kommer du snildt frem til kunder når du er på arbejde, eller frem til din destination med en læsset vogn i privatlivet. Uanset hvad du bruger din varevogn til, er du garanteret en lang og sikker fremtid når det gælder dæk.

Få dem til en lav pris

Hvis du er interesseret i at forsyne din bil med de helt rigtige varevognsdæk, bør du i den grad overveje Continental Vanco 2, og køber du dem her på daekonline.dk, får du dem til en af landets laveste priser – vi sender dem endda leveringsfrit, så længe du køber minimum 2 dæk af gangen.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 25.05.2020 04:42