Continental VancoCamper
dæk

Continental

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16564 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Continental Vancocamper til campingvogne

Leder du efter nogle dæk til campingvognen, som sikrer at den næste udflugt eller ferie bliver så sikker som mulig, når du skal fra A til B?

Med Continental Vancocamper på campingvognen er du godt beskyttet mod dækslip og andre former for udskridninger, og så har dækket en yderst respektabel levetid og et godt vejgreb i både tørt og vådt føre.

Udviklet specifikt til campingvogne

Continental Vancocamper er et sandt campingdæk, der er designet til at klare den ekstra vægt og samtidig giver den nødvendige stabilitet, som er altafgørende for at campingvognen ikke svinger fra side til side på vejen.

Der er især lagt fokus på bagtunge campingvogne, som typisk er dér mange campingvogne har valgt at placere den største del af vægten. Dækket er stabilt til fingerspidserne og passer til de fleste campingvogne.

Du kan købe dette dæk, samt andre dæk til campingvogne, lige her på daekonline.dk, hvor vi kan tilbyde faste, lave priser på alle slags dæk. Ønsker du samtidig at spare penge på leveringen, skal du bare købe minimum 2 dæk – så dækker vi alle leveringsomkostninger og får dem sendt direkte til din dør eller lokale mekaniker, der kan montere dem for dig.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 25.05.2020 04:42