Continental VancoContact 2
dæk

Continental

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16564 Kundevurdering

Alt klapper perfekt Michael P., Skanderborg mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Continental Vancocontact 2, et varevognsdæk der siger spar 2

Med de nye Continental Vancocontact 2 har Continental endnu engang rusket godt op i dækbranchen og moderniseret deres udvalg af dæk til varevogne og transportere. Dette nye varevognsdæk har solide køreegenskaber og et solidt bolværk mod aquaplaning, og så er levetiden yderst imponerende – dækket vil holde dig godt kørende langt ind i fremtiden.

Dækket fylder et hul i markedet, som længe har bedt om pålidelige dæk til varevogne, der kan klare opgaven hvad end varevognen er fyldt til bristepunktet, eller er tom og på vej til at blive fyldt op.

Continental Vancocontact 2 er specifikt udviklet til mindre varevogne og transportkøretøjer, der på mange måder minder om en stor og rummelig bil. Udover de gode køreegenskaber, som gør dækket sikkert og pålideligt i al slags vejr, er det også mere lydsvagt end mange af konkurrenterne, hvilket kan vise sig at være en ekstra bonus, hvis du ofte befinder dig bag rattet i din varevogn.

Køb det her og spar penge

Hvis du beslutter dig for at Continental Vancocontact 2 er det helt rigtige dæk, kan du vælge at købe det her på daekonline.dk – på den måde sparer du penge, og du vil inden for ganske få dage modtage dine nye varevognsdæk.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 25.05.2020 04:42