Continental WinterContact TS 800
dæk

Continental

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

Mærke

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15175 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.WinterContact TS 800 – til sne og is

Står du og mangler et par højkvalitets vinterdæk til bilen?

I så fald er Continental WinterContact TS 800 et rigtig godt valg.

Derfor er sommerdæk en dårlig idé om vinteren

Du kan uden tvivl klare en vinter på sommerdæk – men hvorfor tage chancen?

Noget som gør vinterdæk til vinterdæk, er materialet som dækket er lavet af. Vinterdæk er ofte meget bløde i forhold til sommerdæk, og det er der en god grund til.

Sommerdæk kan nemlig ikke klare de lave temperaturer, som får dækket til at ændre facon. Så snart temperaturen når under et vist niveau, begynder sommerdæk at blive markant mere usikre end vinterdæk – også selvom sommerdækket er af høj kvalitet, og vinterdæk er et billigt et af slagsen.

Vinterdæk kan derimod klare selv de værste temperaturer, og er derudover specielt designet til at bevare vejgrebet på sne og is. Kører man bare lidt for hurtigt eller smart på sne eller is, mens man har sommerdæk på bilen, mister man hurtigt vejgrebet, og der findes næppe noget værre i trafikken, end at glide hjælpeløs hen af motorvejen.

Med Continental WinterContact TS 800 kommer du altid sikkert fra A til B, selv under de værste vejrforhold. Continental er kendt for at levere nogle af de bedste dæk på markedet, og WinterContact TS 800 er ingen undtagelse.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 24.04.2018 02:55