Continental WinterContact TS 850
dæk

Continental

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

Mærke

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15175 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.WinterContact TS 850 – endnu en vinder fra Continental

Skal dine nuværende vinterdæk skiftes ud med nogle nye? I stedet for at tage chancen på billige discount dæk, foreslår vi at du i stedet investerer i et par rigtige gode vinterdæk, som kan klare det utilregnelige danske vintervejr. Ved at købe kvalitets vinterdæk fra Continental, i stedet for at tage chancen på dårlige eller nedslidte vinterdæk, har du allerede forøget dine odds for en sikker og problemfri vinter når det gælder kørsel. Et solidt vinterdæk som Continental WinterContact TS850 har nemlig klaret den ene test efter den anden, for at sørge for at det lever op til Continentals høje krav om sikkerhed og komfort. Det er din garanti for, at dette Continental vinterdæk er god værdi for pengene.

Continental WinterContact TS 850 er blandt de bedste vinterdæk på markedet og de mest populære produkter i vores shop – med disse dæk er du i stand til at håndtere alt hvad naturen kan finde på af dårligt vejr. Dækkene får dig sikkert gennem den danske juletrafik, uanset om du skal på tværs af broer, motorveje, eller blot igennem byen i sikkerhed. På billige discount dæk kan man komme ud for glideture om vinteren, – hvilket er noget af de mest ubehagelige man kan opleve som bilist – men det slipper du for med WinterContact TS 850. Disse dæk er bundsolide på selv de glatteste overflader, og hvad end det vælter ned med regn eller der blot er tale om en tør og kold vinterdag, kan du altid stole på Continental WinterContact TS 850. Dækket går også under navnet ContiWinterContact.

Fænomenalt design fra Continental

WinterContact TS 850 er designet til at bide rigtig godt fast i både sne og is, uden på noget tidspunkt at give slip igen. Du kan altså køre gennem bløde og skarpe sving, uden at bekymre dig om vejgreb og kontrol af bilen – så længe du holder en ansvarlig hastighed. Derudover kan dækket også forhindre aquaplaning, som billige dæk ofte har problemer med, for selv hvis temperaturen ikke er lav nok til at producere sne, skal man passe på regnvejr i vintervejret. Vi har også en god pris på sommerdæk til din bil fra Continental, samt dæk fra Michelin og tilhørende fælge til dine ContiWinterContact TS850 dæk.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 24.04.2018 02:55