Firestone Winterhawk
dæk

Firestone

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16706 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Firestone Winterhawk dæk – sikkerhed i kulden

Har du brug for nye vinterdæk til bilen?

Med Firestone Winterhawk er du godt beskyttet i de kolde perioder. Dækkene benytter en smart, moderne teknologi, som gør dem bedre i sving og på lige strækninger, uanset om vejen er dækket med sne eller is. Derudover er de også udstyret med suveræne bremseegenskaber, som holder dig sikker i al slags trafik.

I forhold til mange andre vinterdæk, er Firestone Winterhawk også suveræne når det gælder kørsel i vådt føre – som vi bekendt har rigeligt af, i de kolde vintermåneder. Dækkene modarbejder frost og lave temperaturer uden problemer, uanset om termometeret siger 7 grader, eller -5. Hvis du gerne vil kunne føle dig sikker, når først vinteren titter frem og gør vejene glatte og besværlige at køre på, er Firestone Winterhawk et godt valg.

Firestone Winterhawk dæk til gode priser

Vi har vanen tro sørget for at købe godt ind af Firestone Winterdæk, så du kan få dem til faste lave priser.

Her på siden kan du finde dækkene i flere forskellige størrelser og variationer, alt efter hvilken bil du kører, og hvad du står og mangler. Det eneste du skal gøre er at bruge vores søgeformular – så finder vores system automatisk de dæk, som matcher dine behov.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.10.2020 04:29