ico (+45) 77345733 ico

Fulda Kristall Montero 3
dæk

Fulda

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Alt klapper perfekt Michael P., Skanderborg mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Fulda Kristall Montero 3 får dig gennem vinteren

Er det tid til at smide et par nye vinterdæk på bilen?

Her hos daekonline.dk har vi altid et stort udvalg af vinterdæk. Vores dæk kommer i mange forskellige prisniveauer, designs og størrelser – der er stort set ikke en hjulstørrelse, som vi ikke har dæk til.

Da vi løbende justerer vores leverandøraftaler, kan vi gøre det så billigt som overhovedet muligt, for dig og vores andre besøgende. Fulda er et mærke som oplever stigende popularitet herhjemme; derfor har vi valgt at købe stort ind af Fulda dæk, så du har en del at vælge mellem.

Vi sælger selvfølgelig også vinterdæk fra andre dækfabrikanter såsom Goodyear, Bridgestone, Michelin og alle de andre.

Fulda kontrol under dårlige vejrforhold med Fulda Kristall Montero 3

Fulda Kristall Montero 3 har et rigtig godt vejgreb, selv i snevejr og når isen på vejen begynder at dukke op. Hvert år glider mange danskere i grøften eller ind på marker, fordi de enten ikke har monteret vinterdæk, eller på grund af dækkenes lave kvalitet. Med Fulda Kristall Montero 3 er du altid sikret høj kvalitet.

Dækket er specielt designet til at håndtere dage med minusgrader, – som vi oplever rigeligt af i Danmark – så du kan være sikker på, at gummiet ikke ændrer form eller ydeevne, når vinteren for alvor går i gang.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 02:55