ico (+45) 77345733 ico

Goodride SW601
dæk

Goodride

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Goodride SW601 dæk til vanligt lave priser

Leder du efter billige dæk til din bil?

I så fald er Goodride SW601 et rigtig godt valg.

Goodride SW601 dæk er et oplagt valg til nye bilejere og folk som ikke ønsker at bruge mere end højest nødvendigt på nye dæk. Den lave pris på vores Goodride SW601 dæk gør, at stort set alle bilejere har råd til at købe dem.

Vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk

Når du skal købe dæk er der én vigtig ting som skal være på plads inden du bestiller; har du brug for vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk?

Der er flere grunde til at vælge det ene frem for det andet (ofte sommer/vinterdæk eller helårsdæk). Ved at vælge helårsdæk slipper man for eksempel for at skifte dæk 2 gange om året, og der er tale om en mindre investering på den korte bane, da man højest behøver at købe 4 dæk til at starte med. Skal man derimod ned og have både vinterdæk og sommerdæk, kan det være at man bliver nødt til at købe alle 8 dæk.

Omvendt er sommerdæk/vinterdæk bedre end helårsdæk på deres respektive områder. Helårsdæk er imponerende, men de kan ikke udfylde kørsel i regnvejr og kørsel på glat underlag på samme niveau som sommerdæk/vinterdæk.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 02:55