Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2
dæk

Goodyear

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16734 Kundevurdering

Alt klapper perfekt Michael P., Skanderborg mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Eagle F1 Asymmetric 2 – blandt de bedste sommerdæk på markedet

Er det tid til at skifte dine nuværende sommerdæk ud med nogle nye, og skal det være dæk som virkelig formår at imponere? I så fald har Goodyear udviklet Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2, som er i en klasse for sig selv når det gælder vejsikkerhed. Udover dækkets høje kvalitet, er der også tale om et stille dæk, som man ikke hører meget til selv ved høj hastighed. Ligesom mange andre Goodyear dæk, har Eagle F1 Asymmetric 2 en fantastisk levetid, som ikke overgås af mange dæk i samme prisklasse. Dette dæk er slidstærkt som dagen er lang, hvilket sparer dig penge i det lange løb, da du ikke skal ud lige foreløbigt og skifte dem ud igen. Du kan køre mange sæsoner igennem på 4 spritnye Eagle F1 Asymmetric 2

Når kun det bedste er godt nok

Goodyear er kendt for at lave dæk i absolut verdensklasse. Derfor er det ingen overraskelse at førnævnte dæk klarer sig fortrinligt i tests og blandt almindelige bilister, som nærmest står i kø for at rose dækket. Hvis du er tilhænger af sikkerhed samt en fantastisk kørselsoplevelse, uanset om du bare skal ned til bageren eller på biltur til udlandet, er Eagle F1 Asymmetric 2 et dæk som du for alt i verden ikke bør undvære. Dækket garanterer et fast vejgreb i al slags vejr; selv hvis det regner ned i spandevis og du er på vej ind i et sving, vil du bevare kontrollen hele vejen. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 er for bilejere, som vil have de bedste sommerdæk man kan få – dækket er i hvert fald i top 10 når det gælder kvalitet og kørselsoplevelse. Køb dit næste vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk her på daekonline.dk, hvor vi også har fantastiske priser på smarte dæk fra Michelin, Bridgestone og alle de andre store producenter.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.11.2020 07:45