ico (+45) 77345733 ico

Goodyear UltraGrip 8 Performance
dæk

Goodyear

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Goodyear UltraGrip 8 Performance – et vinterdæk fra øverste hylde

Har dine nuværende dæk brug for en permanent pause?

I vinterperioden er dæk vigtigere end noget andet på din bil, i forhold til sikkerhed. Ved at vælge dæk af høj kvalitet, behøver du ikke frygte udskridninger, aquaplaning og andre ubehagelige situationer.

Måske det perfekte vinterdæk når det gælder vejgreb

Det er ingen hemmelighed at Goodyear producerer fantastiske dæk.

Med UltraGrip 8 Performance har den amerikanske dækgigant designet et solidt vinterdæk af høj kvalitet, som får dig sikkert gennem de kolde og våde måneder. Dækket er som mange andre Goodyear vinterdæk velegnet til kørsel på sne, is, sjap og i vådt føre.

Dækkets unikke mønster gør at UltraGrip 8 Performance ikke har problemer med aquaplaning, som dæk af lavere kvalitet ofte har problemer med – vandet bliver lynhurtigt evakueret fra dækket, så du altid bevarer kontrollen over din bil, selv i det værste regnvejr.

Brændstofmæssigt er der også penge at spare med Goodyear UltraGrip 8 Performance. Dækfabrikanten har nemlig valgt at reducere rullemodstanden, så du kan køre længere på literen, i forhold til de fleste dæk i samme og lavere prisklasse. Du får altså ikke kun ekstra sikkerhed og komfort (dækkene er meget lydsvage), du sparer også penge på den lange bane, især hvis du ofte køre lange ture i bilen.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 02:56