ico (+45) 77345733 ico

Goodyear Vector 4 Seasons
dæk

Goodyear

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Meget fin service, og super overskuelig side med de bedste priser. Thomas Kim P., Helsinge mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Vector 4Seasons – til sikker kørsel året rundt

Overvejer du at skifte fra sommer/vinterdæk til helårsdæk, eller er det bare tid til at skifte dine nuværende helårsdæk ud?

I så fald bør du kigge nærmere på vores Vector 4Seasons.

Dækkene er testet i alt lige fra det skotske højland til de flade danske motorveje – lige meget hvilket vejr man smider efter dem og hvilke forhold de bliver testet under, klarer Vector 4Seasons det hele uden problemer.

Et andet område som mange dækproducenter ikke bruger energi på, men som Goodyear det seneste stykke tid er kendt for at lægge kræfter i, er at gøre deres dæk så miljøvenlige som muligt – uden at det går ud over kvalitet. Vector 4Seasons er et meget miljøvenligt dæk som er produceret under gode forhold og af miljøbevidste dækeksperter.

Ifølge det tyske bilmagasin Auto Bild, er Vector 4Seasons et helårsdæk som bringer en god balance af kontrol på både sneunderlag og tørre, varmere veje. Derudover er der tale om et stille dæk, som klarer sig fint i al slags vejr. Dækket blev erklæret testvinder (2013) i en undersøgelse af de bedste helårsdæk på markedet.

Det bliver altså svært at finde et bedre helårsdæk end Vector 4Seasons. Hvis kvalitet og sikkerhed er de vigtigste områder for dig, er dette dæk lige sagen.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 02:56