ico (+45) 77345733 ico

Hankook Optimo 4S H730
dæk

Hankook

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Meget fin service, og super overskuelig side med de bedste priser. Thomas Kim P., Helsinge mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Billige Hankook OPTIMO 4S H730 dæk her på siden

Er dine nuværende dæk slidt ned, eller ønsker du bare dæk af en højere kvalitet end dem du har nu?

Hankook OPTIMO 4S H730 er navnet på en af vores mange Hankook helsårsdæk, som kan klare al slags vejr. Du kan få OPTIMO 4S H730 her på siden til en af landets laveste priser – bestiller du allerede i dag, vil du modtage dem inden for ganske kort tid.

Helårsdæk til kørsel året rundt

Er din bil allerede udstyret med helårsdæk, er du uden tvivl klar over fordelene ved dæktypen, hvis man sammenligner den med sommerdæk/vinterdæk. Med helårsdæk bruger du mindre tid hos mekanikeren, – eller liggende ved siden af bilen, hvis du selv skifter dæk – da helårsdækkene som navnet afslører ikke behøver at blive skiftet ud 2 gange om året. Når temperaturen falder under de 7 grader, bliver du kørende på dækkene, ligesom du lader dem forblive på, når vinteren er overstået og foråret er i fuld sving.

Helårsdæk er givetvis ikke lige så gode i sne/is og regnvejrssituationer som deciderede vinterdæk/sommerdæk, men de klarer stadig opgaven uden de store problemer. Med helårsdæk kan du altså med ro i sindet bevæge dig ud på de danske veje, uanset om der er stormvejr, snevejr eller hvis det vælter ned med regn.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 02:56