ico (+45) 77345733 ico

Hankook Ventus S1 Evo K107
dæk

Hankook

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 16032 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Ventus S1 evo K107 – et sommerdæk ud over det sædvanlige

Skal du bruge et sporty sommerdæk, som kan klare at blive presset på motorvejen?

I så fald er Hankook Ventus S1 Evo K107 værd at overveje.

Et velbalanceret dæk

I stedet for at fokusere på enkelte områder, har Hankook valgt at udvikle Ventus S1 Evo K107 til et rigtig solidt og balanceret dæk, som kan det hele. Med dækket får du sikkerhed på tør og våd vej, i bløde og skarpe sving, samt en kort bremselængde – kort sagt, alt hvad du har brug for i et sommerdæk.

Et suverænt sommerdæk

Ventus S1 Evo K107 har før vundet priser i anderkendte bilmagasiner. Dækket var blandt andet bedst i test i det tyske blad Auto Bild Sportscars, som er det ledende magasin inden for sportsbiler i Tyskland.

Bladet ligger blandt andet vægt på ydeevne ved høj fart – da deres læsere som regel er ejere af rigtig hurtige biler – og her har Ventus S1 Evo K107 altså gjort det godt nok til at vinde over konkurrenterne.

Selvom dækket er suverænt på mange punkter, koster det mindre end hvad man kan forvente. Ventus S1 Evo K107 er en del billigere end andre sammenlignelige dæk, så køb dem her på siden i dag, inden producenten indser, hvor billigt deres superdæk bliver solgt.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.07.2019 02:59