ico (+45) 77345733 ico

Kleber Quadraxer
dæk

Kleber

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Kleber QUADRAXER

Kleber QUADRAXER er et dæk til alle vejrforhold. Det klarer sig godt på tør, varm asfalt, såvel som på sne og is. Det er ikke let at se det, men teknologien bag disse dæk er så sofistikeret, at det er hævet over enhver tvivl. Dette er helt afgørende, når der købes helårsdæk, fordi de skal indeholde både sommer- og vinterdækkenes egenskaber i samme produkt. Et vigtigt aspekt med hensyn til sikkerhed er vejgreb i regnvejr. Med sin direktionelle slidbane i V-form og det brede mønster absorberer dræner QUADRAXER vandet godt - hvorfor der kun er ringe risiko for aquaplaning. For at kunne køre sikkert på tør vej, når der køres med højere hastigheder, har dette helårsdæk stabile slidbaneblokke og et gennemløbende bånd i midten af slidbanen. Så du vil altid kunne føle dig sikker.

Vinterdæk med snefnug-symbol

Kleber QUADRAXER har også et godt greb i sne, da dækket er forsynet med en høj, negativ profil og mange finner. Som et tegn på den gode kvalitet har dækket snefnug-symbolet - et tegn på ægte vinterydelse. Dækket har en fremragende ydeevne på sne, for eksempel korte bremselængder, som magasinet "Auto Bild" gav gode karakterer under testen af helårsdæk. Hvad testerne også lagde mærke til var: At rullemodstanden i QUADRAXER er ekstrem lille, hvilket sænker brændstofforbruget. Andre dæktest afslørede også, at kilometertallet for dette dæk er meget højt takket være den lave slitage - En god ting for kundernes pengepung. Du kan bestille denne profil til en favorabel pris på daekonline.dk.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 02:57