Leao NOVA-FORCE
dæk

Leao

Dæktype:

Dækdimension:

Priskategori:

Mærke:

Profil:Leao NOVA-FORCE Sommerdæk

Leao NOVA-FORCE sommerdæk er uden tvivl i en klasse for sig når det kommer til sommerdæk, her er der virkelig tale om suveræne dæk! Disse Leao dæk har vist sig perfekt egnede til tørre og våde veje i de varme sommermåneder hvor temperaturerne samt risikoen for akvaplaning stiger, så banker sommeren på døren? Spild ej tiden, bestil dine billige dæk med daekonline.dk i dag.

 Leao NOVA-FORCE sommerdæk er unikke fordi de samtidig med at være utroligt billige, præsterer på så højt et niveau, hvilket er tydeligt hvis man ser på hvordan Leao NOVA-FORCE sommerdæk klarer sig i dæktest. Disse fremragende Leao dæk scorer højt i alle kategorier, lige fra greb og bremseegenskaber på våde og glatte veje, til lavt brændstofforbrug, dækslitage samt kørekomfort – folket har stemt, sjældent finder man så billige dæk, der klarer sig så fantastisk i dæktest! Er du prisbevidst, men vil samtidig have dæk af en høj kvalitet, så tøv ikke – bestil dine nye sommerdæk med daekonline.dk og få dem leveret kvit og frit. Hvis du ikke lige selv er uddannet mekaniker eller har prøvet at montere dæk før, så er daekonline.dk tilmed behjælpelige med at finde en monteringspartner i dit nærområde – det kunne ikke være nemmere!

Vi kan
montere dine dæk!
Vælg en af ​vores
monterings værksteder
i dit område:
Køb uden risiko
Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.
Tjek vores tilbud:
Nye sommerdæk til personbiler
fra 215 DKK
,
F.eks. 155/70R12T fra 215 DKK
eller 195/65R15V fra 296 DKK

Nye vinterdæk til personbiler
fra 197 DKK
,
F.eks. 155/65R13T fra 197 DKK
eller 195/65R15T fra 313 DKK
Stort udvalg og høj kvalitet:
  • Vi tilbyder mere end 100 dækmærker, f. eks.: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen samt forskellige lavprisdæk
  • Mere end 35.000 forskellige dæk
  • Vi sælger kun kvalitetsdæk
Køb dæk på internettet uden risiko:
  • Vi tilbyder 2 års garanti
  • 30 dages returret

© 1999-2016 by Delticom / daekonline.dk 29.11.2016 03:36