ico (+45) 77345733 ico

Michelin Agilis+
dæk

Michelin

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Michelin Agilis + Sommerdæk

Michelin Agilis + sommerdæk er virkelig robuste dæk! Her må man sige at du i sandhed får hvad du betaler for! Disse sommerdæk fra den velkendte franske dækproducent er usædvanligt slidstærkt og robust takket være Michelins intelligente dækarkitektur. Michelin Agilis + sommerdæk er designet med en sammensætning, der er stærkt inspireret af lastvognsdæk, og deri ligger en del af hemmeligheden bag hvorfor disse Michelin dæk er så modstandsdygtige over for slitage. Michelin Agilis + sommerdæk har nemlig hele otte beskyttelsesklodser indbygget i dæksiden, som sikrer og beskytter dækket under alle vejrforhold og på alle former på underlag. Derudover skal de nævnes, at du med de her Michelin dæk også får mere brændstoføkonomiske dæk, da dækket er designet til have en meget lav rullemodstand.

Så er det blevet tid til at montere bilen med nye gode sommerdæk? Vær sikker på at du får det helt rigtige udstyr til din bil. Mange ulykker i sommerhalvåret kunne undgås ved blot at vælge de korrekte dæk. Så gør dit til at sommertrafikken bliver mere tryg at færdes i, og bestil dine nye sommerdæk online i dag. Klik ind på daekonline.dk og bestil dine nye sommerdæk online og få gratis fragt – det kan man kalde en god handel!

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 02:58