Michelin Alpin 5
dæk

Michelin

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16734 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Michelin Alpin 5 dæk

Michelin Alpin 5 er perfekte dæk for dig, der står og mangler et sæt solide og robuste vinterdæk til bilen. I vinterhalvåret er det uden tvivl anbefalelsesværdigt at montere bilen med dæk, som kan klare mosten. Med disse Michelin Alpin dæk får du høj performance dæk med formidabel trækkraft på løse underlag som for eksempel snedækkede veje. Med Michelin Alpin 5 er du og din bil med andre ord rustet til hvad som helst! Michelin dæk er kendt verden over som nogle af de bedste og mest kvalitetssikre dæk, der er at finde på markedet, ja, man kan vel næsten sige at navnet Michelin i sig selv er et kvalitetsstempel.

Drag ikke ud i vintertrafikken eller på vinterferie før du har det helt rette udstyr, som kan bringe dig og familien hjem igen i ét stykke. Michelin Alpin 5 er en sikker vinder! Tag et kig i daekonline.dk's uudtømmelige sortiment, hvor du kan finde dæk i alle afskygninger til konkurrencedygtige priser! Når du handler hos os slipper du ikke alene for at styrte rundt blandt fysiske dækforhandlere – du får tilmed gratis levering, god kundeservice samt mulighed for at sende varen tilbage inden for 30 dage!

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.11.2020 07:50