Michelin Energy Saver+
dæk

Michelin

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

Mærke

ProfilMichelin ENERGY SAVER + Sommerdæk

Michelin ENERGY SAVER + Sommerdæk er som et resultat af Michelins nye varmereducerende teknologi nogle af de mest miljøvenlige og energibesparende dæk på markedet i dag. De franske Michelin dæk er kendt for deres solide kvalitet samt deres intelligente og velovervejede design, og Michelin ENERGY SAVER + Sommerdæk er et fremragende eksempel på lige netop dette. Her tilbyder Michelin nemlig ikke blot deres trofaste kunder et sæt gode og velkonstruerede sommerdæk – Michelin løfter her niveauet med deres nye EcoNGrip-teknologi, en ny gummiblanding, der sammen med et indvendigt lag af polymerer gør det muligt at reducere brændstofforbruget.

Dette gør at disse energibesparende dæk er det helt rigtige valg for den miljøbevidste forbruger, der samtidig ikke vil gå på kompromis med ydeevnen, sikkerheden og køreglæden. Den nye gummiblanding i Michelin ENERGY SAVER + Sommerdæk sørger for, at opvarmningen af gummiet begrænses så meget som muligt, hvilket giver en forlænget dæklevetid og minimerer slid på dækket. Michelin dæk er og bliver suveræne! Så hvorfor vente? Bestil dine nye sommerdæk i dag med daekonline.dk og få dem leveret helt gratis. Daekonline.dk sparer dig for besværet og hjælper dig oven i købet med at finde en monteringspartner, der kan klare ærterne for dig – det kan man da kalde god service!

Vi kan
montere dine dæk!
Vælg en af ​vores
monterings værksteder
i dit område:
Køb uden risiko
Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.
Tjek vores tilbud:
Nye sommerdæk til personbiler
fra 202 DKK
,
F.eks. 165/70R13T fra 231 DKK
eller 205/55R16W fra 297 DKK

Nye vinterdæk til personbiler
fra 247 DKK
,
F.eks. 145/70R13T fra 247 DKK
eller 195/65R15T fra 339 DKK
Stort udvalg og høj kvalitet:
  • Vi tilbyder mere end 100 dækmærker, f. eks.: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen samt forskellige lavprisdæk
  • Mere end 35.000 forskellige dæk
  • Vi sælger kun kvalitetsdæk
Lave priser på dæk:
  • Vores kunder har erfaret, at dækkene på www.daekonline.dk koster cirka 25% end hos andre dækforhandlere
  • Vores dækpriser er inklusiv moms, emballage og forsendelse indenfor Danmark

© 1999-2017 by Delticom / daekonline.dk 15.08.2017 03:52