Michelin Energy Saver+
dæk

Michelin

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16706 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Michelin ENERGY SAVER + Sommerdæk

Michelin ENERGY SAVER + Sommerdæk er som et resultat af Michelins nye varmereducerende teknologi nogle af de mest miljøvenlige og energibesparende dæk på markedet i dag. De franske Michelin dæk er kendt for deres solide kvalitet samt deres intelligente og velovervejede design, og Michelin ENERGY SAVER + Sommerdæk er et fremragende eksempel på lige netop dette. Her tilbyder Michelin nemlig ikke blot deres trofaste kunder et sæt gode og velkonstruerede sommerdæk – Michelin løfter her niveauet med deres nye EcoNGrip-teknologi, en ny gummiblanding, der sammen med et indvendigt lag af polymerer gør det muligt at reducere brændstofforbruget.

Dette gør at disse energibesparende dæk er det helt rigtige valg for den miljøbevidste forbruger, der samtidig ikke vil gå på kompromis med ydeevnen, sikkerheden og køreglæden. Den nye gummiblanding i Michelin ENERGY SAVER + Sommerdæk sørger for, at opvarmningen af gummiet begrænses så meget som muligt, hvilket giver en forlænget dæklevetid og minimerer slid på dækket. Michelin dæk er og bliver suveræne! Så hvorfor vente? Bestil dine nye sommerdæk i dag med daekonline.dk og få dem leveret helt gratis. Daekonline.dk sparer dig for besværet og hjælper dig oven i købet med at finde en monteringspartner, der kan klare ærterne for dig – det kan man da kalde god service!

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.10.2020 04:35