ico (+45) 77345733 ico

Michelin Energy Saver
dæk

Michelin

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Michelin Energy Saver – miljøvenlige sommerdæk, du kan være stolt af

Er dine nuværende dæk slidt ned, eller er du bare på jagt efter et bedre par dæk? I så fald er Michelin Energy Saver måske det svar, du har ventet på. Som navnet afslører, er Michelin Energy Saver designet til at holde dig kørende i længere tid, før du bliver nødt til at tage den uundgåelige tur til tankstationen.

Kør langt på literen med god samvittighed

På grund af dækkets design og den måde, det er bygget på, kræver det mindre energi for bilen at komme fra A til B, i forhold til dæk i samme prisklasse. Michelin Energy Saver er ikke dæk af den højeste kaliber – som vi er vant til fra Michelin – men derimod en lidt billigere løsning, som for længst har fundet sin egen hylde. Energy Saver er et solidt valg, hvis man som bilist ønsker at presse ekstra kilometer ud af bilen, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Udover at køre længere på literen har Michelin Energy Saver også en fantastisk levetid – op til 9000 kilometer længere end andre dæk i samme prisklasse. På den måde er dækket også et miljøvenligt et af slagsen, da du ikke behøver at skifte det ud i mange år, efter det først er blevet monteret.

Miljøvenlige og økonomiske dæk til en lav pris

Så tænker du måske: Hvordan kan vi her på daekonline.dk tilbyde så innovativt et dæk til så lav en pris? Grunden er, at vi har fremragende samarbejdsaftaler i hus med branchens største dækforhandlere efter mange års samarbejde som Europas største online dækforhandler. Hvis du kaster et blik rundt på vores side, vil du både kunne finde gode vinterdæksommerdæk og helårsdæk, som alle har været igennem mindst en test og lever op til de europæiske standarder. Vi har flere størrelser af Michelin Energy Saver dæk, for eksempel 20555 R16.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 02:58