ico (+45) 77345733 ico

Michelin Latitude Alpin
dæk

Michelin

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15929 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Michelin Latitude Alpin er mere end klar til den danske vinter

Michelin Latitude Alpin er et sikkert vinterdæk af høj kvalitet, der forvandler selv de værste vinterdage til en rolig forårsdag. Hvis du er vant til at skride ud og have et dårligt vejgreb, vil du blive positivt overrasket over kvaliteten du finder i et Michelin Latitude Alpin dæk. Dækket er også klar til at tage kampen op mod regnvejrsdage, når det endnu ikke er koldt nok til sne og is. Her vil de lange og dybe riller fjerne vandet fra din kørebane, hvilket holder dig sikkert placeret på vejen, i stedet for en nærliggende grøft.

Alpin-serien er blandt de bedste

Med Alpin har Michelin udviklet en serie af vinterdæk, der vil komme til at dominere diverse konkurrencer og anmeldertests, langt ind i fremtiden. Ved konstant at forbedre et i forvejen imponerende dæk, har Michelin fat i den lange ende, og mange af konkurrenterne har noget af lære når det gælder stabilitet over mange årtier.

Michelin Latitude Alpin er muligvis blot endnu et dæk i Alpin-serien, men det er et fremragende en af slagsen, der ligesom de andre i serien kombinerer sikkerhed med lang levetid og et lavt brændstofforbrug. Find dine næste 4x4 SUV vinterdæk her på daekonline.dk, hvor vi sælger meget andet end bare Michelin. Skal det absolut være Michelin, og er du også på udkig efter et sommerdæk, kan vi anbefale at du kigger nærmere på serien Pilot, der ligesom Alpin har det med at levere fremragende dæk til markedet.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 21.05.2019 02:58