ico (+45) 77345733 ico

Michelin Pilot Exalto PE2
dæk

Michelin

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 16032 Kundevurdering

Alt klapper perfekt Michael P., Skanderborg mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Michelin Pilot Exalto PE2, til lynhurtige køretøjer

Har du indimellem en foruroligende mavefornemmelse eller bekymringer, når du slipper bilen løs og giver den gas på motorvejen? Dårlige dæk er ofte lig med et dårligt vejgreb, som blandt andet giver rattet i bilen en rystetyr, når du er oppe og køre stærkt. I stedet for at gamble med sikkerheden, hver eneste gang du kører stærkt, anbefaler vi at du i stedet opsnuser nogle sportsdæk, der kan matche dine behov.

Michelin Pilot Exalto PE2 er et high performance dæk til hurtige biler, hvor der især er lagt fokus på stabilitet og manøvreegenskaber ved høj hastighed. Dækket kan sagtens håndtere pludselige accelerationer og høje hastigheder, takket være den unikke gummiblanding, der gør dækket alsidigt og fleksibelt. Dæk af ringere kvalitet har det med at ændre form når de bliver presset, men Michelin Pilot Exalto PE2 beholder sin originale form, hvilket giver dig de bedste betingelser for en sikker køretur.

Andre modeller og producenter på lager

Pilot-serien er en af de mere populære og succesfulde fra Michelin. Derfor har vi bestilt godt med Michelin dæk, som fylder vores lager sammen med Goodyear, Continental og andre klasseproducenter. Når det gælder vinterdæk kan vi her på daekonline.dk blandt andet anbefale serien Alpin fra Michelin, der ligesom Exalto PE2 i R16 og andre udgaver, er noget helt for sig selv.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.07.2019 03:01