Michelin Pilot Sport 3
dæk

Michelin

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

Mærke

ProfilPilot Sport 3 – højkvalitets sommerdæk fra Michelin

Var det noget med et sommerdæk, som er en tand bedre end næsten alle andre på markedet? Franske Michelin har endnu engang leveret et fænomenalt sommerdæk, som kan lidt ud over det sædvanlige. Michelin Pilot Sport 3 garanterer fuld kontrol over dit køretøj i både tørt og vådt føre, samt i bløde og skarpe sving. Du kan altså trygt give den gas på motorvejen, – hvis nu du har travlt, eller godt kan lide at køre stærkt – uden at bekymre dig om, hvorvidt dine dæk klarer distancen. Pilot Sport 3 er til bilister som ønsker sommerdæk fra øverste hylde. Michelin har vanen tro udviklet et produkt, som giver konkurrenterne hovedpine. Her i shoppen har vi også andre spændende Michelin dæk at vælge mellem. Du kan for eksempel kigge nærmere på det store udvalg af vinterdæk, der blandt andet inkluderer den legendariske Alpin-serie, eller de prisvindende CrossClimate dæk, der som navnet afslører er et helårsdæk. Kunne du tænke dig et yderst miljøvenligt sommerdæk, er Energy Saver+ et godt valg.

Udstyret med Anti Surf System

Pilot Sport 3 er udviklet med noget Michelin kalder Anti Surf System, som fastholder kørerens kontrol over bilen, selv i dybe vandpytter, hvor andre dæk ville have svært ved at undgå aquaplaning. Når man tænker på hvor meget regn vi oplever i Danmark, er Pilot Sport 3 det perfekte dæk, i forhold til vores vejr. Du kan altså trygt bevæge dig ud på de danske veje, selv under de værste vejrforhold. Du kan købe Pilot Sport 3 her på siden til et af landets bedste priser. På daekonline.dk kan vi tilbyde dækkene i flere forskellige størrelser, og vi har også mulighed for at finde en lokal dækmontør for dig, hvis du ønsker at få dem monteret af en professionel. Vi har dækmontører i hele landet, og vi har helt sikkert også en i nærheden af dig. Derudover tilbyder vi gratis levering af alle dæk, inklusiv Michelin Pilot Sport 3 og de nyere modeller i serien.

Vi kan
montere dine dæk!
Vælg en af ​vores
monterings værksteder
i dit område:
Køb uden risiko
Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.
Tjek vores tilbud:
Nye sommerdæk til personbiler
fra 202 DKK
,
F.eks. 165/70R13T fra 231 DKK
eller 205/55R16W fra 297 DKK

Nye vinterdæk til personbiler
fra 247 DKK
,
F.eks. 145/70R13T fra 247 DKK
eller 195/65R15T fra 339 DKK
Køb dæk på internettet uden risiko:
  • Vi tilbyder 2 års garanti
  • 30 dages returret
Stort udvalg og høj kvalitet:
  • Vi tilbyder mere end 100 dækmærker, f. eks.: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen samt forskellige lavprisdæk
  • Mere end 35.000 forskellige dæk
  • Vi sælger kun kvalitetsdæk

© 1999-2017 by Delticom / daekonline.dk 15.08.2017 03:53