Michelin Pilot Sport 3
dæk

Michelin

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16687 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Pilot Sport 3 – højkvalitets sommerdæk fra Michelin

Var det noget med et sommerdæk, som er en tand bedre end næsten alle andre på markedet? Franske Michelin har endnu engang leveret et fænomenalt sommerdæk, som kan lidt ud over det sædvanlige. Michelin Pilot Sport 3 garanterer fuld kontrol over dit køretøj i både tørt og vådt føre, samt i bløde og skarpe sving. Du kan altså trygt give den gas på motorvejen, – hvis nu du har travlt, eller godt kan lide at køre stærkt – uden at bekymre dig om, hvorvidt dine dæk klarer distancen. Pilot Sport 3 er til bilister som ønsker sommerdæk fra øverste hylde. Michelin har vanen tro udviklet et produkt, som giver konkurrenterne hovedpine. Her i shoppen har vi også andre spændende Michelin dæk at vælge mellem. Du kan for eksempel kigge nærmere på det store udvalg af vinterdæk, der blandt andet inkluderer den legendariske Alpin-serie, eller de prisvindende CrossClimate dæk, der som navnet afslører er et helårsdæk. Kunne du tænke dig et yderst miljøvenligt sommerdæk, er Energy Saver+ et godt valg.

Udstyret med Anti Surf System

Pilot Sport 3 er udviklet med noget Michelin kalder Anti Surf System, som fastholder kørerens kontrol over bilen, selv i dybe vandpytter, hvor andre dæk ville have svært ved at undgå aquaplaning. Når man tænker på hvor meget regn vi oplever i Danmark, er Pilot Sport 3 det perfekte dæk, i forhold til vores vejr. Du kan altså trygt bevæge dig ud på de danske veje, selv under de værste vejrforhold. Du kan købe Pilot Sport 3 her på siden til et af landets bedste priser. På daekonline.dk kan vi tilbyde dækkene i flere forskellige størrelser, og vi har også mulighed for at finde en lokal dækmontør for dig, hvis du ønsker at få dem monteret af en professionel. Vi har dækmontører i hele landet, og vi har helt sikkert også en i nærheden af dig. Derudover tilbyder vi gratis levering af alle dæk, inklusiv Michelin Pilot Sport 3 og de nyere modeller i serien.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 28.09.2020 04:29